Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 299,977
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yaww bu erkan nerde yawwww...... kayboldu... ;D ;D
bana lastik ayarlayacaktı unuttu.. yarıcam ben lastiği, sonra lastiksiz kalacağım ;D ;D

Etiketler

cocuğum arasana telefonla.... sabah bir ara buralardaydı.....

abi siz gidin gelin, ben belki bu hafta Lopez e o kesif yaparim geldiginiz haftada Lopez le sezon finali yapariz belgrad , kemerburgaz icin siz bir sag salim gidip gelinde

sezon finali değil Kürşatım.... ben son kez gideceğim oraya daha da uğramam kemerburgaza...... ;D one minute yani......

hayirli yolculuklar simdiden, yine cektiginiz video ve fotolarla yetinicem

Çok takp edemyorum formu,nereye bu gezi?sorabilimyim?

günaydın arkadaşlar... ekip yolda şu an feribottalar ...9 gibi inerler gemiden sonra da ver elini ASOS.....ekipten 4 gitti 2 kaldı... ;D eh bizde yarın akşam yola cıkarız inşallah.....

Barbaros kardeşim seviyorum seni ..... ;D kışa beraber gezeriz ya aşkolsun senimi kırıcam .....bizimkiler daha yolda 60 km kalmış problem yok......

red34' Alıntı:
Barbaros kardeşim seviyorum seni ..... ;D kışa beraber gezeriz ya aşkolsun senimi kırıcam .....bizimkiler daha yolda 60 km kalmış problem yok......
süper abicim bende sizleri seviyorum
inşallah kışın boş bırakmam

sen yeterki söyle kardeşim ... bütün arkadaşlara slm lar ve sevgiler.....

Şimdiden Asos yolcularına hayırlı yolculuklar
Bol foto bekliyoruz

hele bir gidelim Erkanım.. bizimkiler deniz kenarına masayı kurmuşlar bile beni kızdırmakla meşguller... ;D gidince bol bol resim cekeriz artık......

red34' Alıntı:
hele bir gidelim Erkanım.. bizimkiler deniz kenarına masayı kurmuşlar bile beni kızdırmakla meşguller... ;D gidince bol bol resim cekeriz artık......

Abi hepsini denize dök gidince ;D