KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
cmt toplantısı benim için sıkıntı olabilir. zira cmt bizim hatunun doğum günü.. gündüz bi yerlere götürmem gerekiyor. onun yerine herkese uygun olursa bir iş çıkışı saati istasyon yapsak... bu akşam yada yarın akşam falan?? sanırım aytuğda gün içinde çıkamayabilir...
;D ;D ;D bulent abi sorgu odasına inilecek ise zaten herkez desen basda ben kacarım ben korktum
Aslında toplantı butunnn gun olsa da bende uzun uzunnnn uyusam evde ;D ;D ;D
peki o zaman bu akşam iş cıkışı herkes müsaitmi...? Mert ayarla bakim bekliyorum cvp larınızı .... Gevher yok sana kıyamam ben sen benden yana torpillisin ... ;D dokunamazlar sana......
arkadaşlar akşam iş cıkışı bütün ekip bende toplanıyoruz ....TOLGA..CEM..OLCAYTO..MERT..AYTUĞ..yoklama var arkadaşlar ona göre kimse kıvırmasın .... ;D elektrik kesikti çalışamadım kaptan demesin kimse.....
evet Tolga cım .... kısa yoldan önlem almak lazım bizimkilerin ne yapacağı belli olmaz.... ;D hani diyoruz ya hep düz gidiyoruz diye neme lazım abisi önlem almak şart şimdiden.... ;D