Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 299,359
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

nasıl düşünüyor kardeşini... saol canım benim bencede uygundur hafta içi iş çıkışı? ;D ;D ;D ;D

Etiketler

red34' Alıntı:
günaydın Gevher kardeşim ... sen erkeklere bakma..... bizim işimiz bitmez...... ;D

;D ;D ;D bulent abi sorgu odasına inilecek ise zaten herkez desen basda ben kacarım ben korktum
Aslında toplantı butunnn gun olsa da bende uzun uzunnnn uyusam evde ;D ;D ;D

peki o zaman bu akşam iş cıkışı herkes müsaitmi...? Mert ayarla bakim bekliyorum cvp larınızı .... Gevher yok sana kıyamam ben sen benden yana torpillisin ... ;D dokunamazlar sana......

kaptan,

aytuğ ve ben okeyiz... akşam ordayız...

arkadaşlar akşam iş cıkışı bütün ekip bende toplanıyoruz ....TOLGA..CEM..OLCAYTO..MERT..AYTUĞ..yoklama var arkadaşlar ona göre kimse kıvırmasın .... ;D elektrik kesikti çalışamadım kaptan demesin kimse.....

tolgaylada konuştuk.... oda okeymiş.. ;D
ekip tamam... 1.olağanüstü toplantıya hazırız... ;D ;D

günaydın, bu akşam benim için de uygundur....

bu arada yeni avatarlarınızı da beğendim arkadaşlar, itina ile avatar'da çekilir... ;D ;D ;D...duyurulur..

siz şimdi yönetimi devirmeye de kalkarsınız.... ;D ;D tamam arkadaşlar bekliyorum hepinizi.........

ayaklanmalara karşı bi göz korkutma falan gibi bişimi yapıcan bülent abi ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:

bu arada yeni avatarlarınızı da beğendim arkadaşlar, itina ile avatar'da çekilir... ;D ;D ;D...duyurulur..

valla abi çok güzel fotolar çektin.... ellerine sağlık.. hatta bir tanesini de kocaman poster yapıcam ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:

abi hani benim avatarım

evet Tolga cım .... kısa yoldan önlem almak lazım bizimkilerin ne yapacağı belli olmaz.... ;D hani diyoruz ya hep düz gidiyoruz diye neme lazım abisi önlem almak şart şimdiden.... ;D