KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
peki o zaman bu akşam iş cıkışı herkes müsaitmi...? Mert ayarla bakim bekliyorum cvp larınızı .... Gevher yok sana kıyamam ben sen benden yana torpillisin ... ;D dokunamazlar sana......
aslanım Tolga ... ;D bir oyum garantide o zaman... yeriz biz bunları.....hatta olmazsa aşagıda yerleri hazır zaten Tolgacım merak etme .... demir parmaklık bile taktırdım valla.... ;D
aslanım Tolga ... ;D bir oyum garantide o zaman... yeriz biz bunları.....hatta olmazsa aşagıda yerleri hazır zaten Tolgacım merak etme .... demir parmaklık bile taktırdım valla.... ;D
e güzel etti 2 oy işi bitiricez gibi.... ;D Tolga cım ben arac olarak bakmadım olaya ...resim olarak güzel cıkmış olabilirde yani amaaaa illaki suzi diyorsan ona birşey diyemem....
valla ben babanı daha cok sevmeye başladım... ;D akıllı adam ..... işin gırgırı bir yana tercih meselesi bu iş asıl önemli olan senin tercihin Tolga...karar verecek olan sensin bence......