Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 299,392
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bana cekmemıssın ama abi cok kırıldım bak sımdı ;D

Etiketler

red34' Alıntı:
peki o zaman bu akşam iş cıkışı herkes müsaitmi...? Mert ayarla bakim bekliyorum cvp larınızı .... Gevher yok sana kıyamam ben sen benden yana torpillisin ... ;D dokunamazlar sana......
Aslan bulent abi ;D ;D ;D
Yonetimi deviremez kimsee ben kaptanım icin savasırımm ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=14631.0;attach=172803;image

tolga buldum sana avatar resmi ;D

yakışmış kardeşime

aslanım Tolga ... ;D bir oyum garantide o zaman... yeriz biz bunları.....hatta olmazsa aşagıda yerleri hazır zaten Tolgacım merak etme .... demir parmaklık bile taktırdım valla.... ;D

acaglar' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=14631.0;attach=172803;image

tolga buldum sana avatar resmi ;D

yakışmış kardeşime

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aytuğ abi kaşınma ;D

valla resim harika yakışır kardeşime.... bu pozu büyütmek lazım derim ben.....

red34' Alıntı:
aslanım Tolga ... ;D bir oyum garantide o zaman... yeriz biz bunları.....hatta olmazsa aşagıda yerleri hazır zaten Tolgacım merak etme .... demir parmaklık bile taktırdım valla.... ;D

abi ben girmiyim o depolara falan mert girmiş anlata anlata bitiremiyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D benimde oyum sende

bu arada babam şiddetle land rover a karşı tavrını sürdürmekte ;D

cem abiyi atalım bence oraya ;D

e güzel etti 2 oy işi bitiricez gibi.... ;D Tolga cım ben arac olarak bakmadım olaya ...resim olarak güzel cıkmış olabilirde yani amaaaa illaki suzi diyorsan ona birşey diyemem....

bu arada sabah cem abıyle karsılastık otobanda.... maslaga doğru girdi nedense ;D yine sukoyverdi galiba land ;D

bülent abi sen hiç böle sabahın köründe sanayiye falan gidiyomusun ;D

valla ben babanı daha cok sevmeye başladım... ;D akıllı adam ..... işin gırgırı bir yana tercih meselesi bu iş asıl önemli olan senin tercihin Tolga...karar verecek olan sensin bence......

bülent abi babamda senın için aynı şeyleri sölüyo adam akıllı adam dıyo sizin gibi manyakmı dıyo ;D