Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 298,794
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgas' Alıntı:
teşekkürler ii dilekleriniz için kısmet ya bellı olmuyo bu işler belkı bide kürşat abı gıbı 1 gunde satarız ;D yada barbaros abı gıbı ugrasır dururuz ;D
;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

biri navara satmak ister biri navara almak ister nedir sizden cektigimiz ;D ;D ;D

kursat abı bı el atta satalım bnm arabayı ;D

tolgas' Alıntı:
kursat abı bı el atta satalım bnm arabayı ;D

satariz satariz senin araba taliplisi cok cikicak bir araba, araziye girmemis doktor bayandan, dag aslani , col kaplani, sibirya kurdu , sigara icilmemis, emsalsiz, kupon arac ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
evet suzuki servisim aldi hatta kiyamadi araca onuda off road cu yapicaz ;D ;D ;D

1 ayda 3 araba sattın, şu arkadaşın lens işini çözemedik ;D

demekki bu işler kısmet işi

Kmtn' Alıntı:
1 ayda 3 araba sattın, şu arkadaşın lens işini çözemedik ;D

demekki bu işler kısmet işi

Lens isine vakit bulamadim vaktim oldugundada unuttum. kafam ise guce daldimi aklima gelmiyor, normaldede pek lens satmadigim icin off road a filan gelin siz en iyisi orda gorusmek daha kolay

Prensipte anlaştık. Saat 4 te noterdeyiz. İşler bitmeden açıklamak istemiyorum. Hele bir satış bitsin aracı alayım resmi açıklamayı yapacağım.
Teşekkürler arkadaşlar.

tolgas' Alıntı:
aldınmı sen burak abi vx100 ü

Sağol Mert,
Bülent abinin orda yıkayacağız. Islanmış olacak yani ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
burakcım sen ne zaman alıyosun senin canavarı.. getir buralara da bir ıslatalım...
sanada hayırlı olsun yeni araban...

Bakkan' Alıntı:
Prensipte anlaştık. Saat 4 te noterdeyiz. İşler bitmeden açıklamak istemiyorum. Hele bir satış bitsin aracı alayım resmi açıklamayı yapacağım.
Teşekkürler arkadaşlar.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
cap10 egemenliği devam ediyor ;D

Bakkan' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar.

hadi hayirlisi

Hayırlısı burak kardeş vx 80 den sonra vx100 rüzgarı esiyor heralde yapılı vx80 den çok artık yapılı vx100 olacak hadi hayırlısı

simurg2' Alıntı:
Hayırlısı burak kardeş vx 80 den sonra vx100 rüzgarı esiyor heralde yapılı vx80 den çok artık yapılı vx100 olacak hadi hayırlısı

daha kolay bulunuyor daha ucuz ve daha konforlu abi ;D

ama 80 imi hicbir 100 le degismem tamamen duygusal ;D