KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
teşekkürler ii dilekleriniz için kısmet ya bellı olmuyo bu işler belkı bide kürşat abı gıbı 1 gunde satarız ;D yada barbaros abı gıbı ugrasır dururuz ;D
satariz satariz senin araba taliplisi cok cikicak bir araba, araziye girmemis doktor bayandan, dag aslani , col kaplani, sibirya kurdu , sigara icilmemis, emsalsiz, kupon arac ;D ;D ;D
Lens isine vakit bulamadim vaktim oldugundada unuttum. kafam ise guce daldimi aklima gelmiyor, normaldede pek lens satmadigim icin off road a filan gelin siz en iyisi orda gorusmek daha kolay
Prensipte anlaştık. Saat 4 te noterdeyiz. İşler bitmeden açıklamak istemiyorum. Hele bir satış bitsin aracı alayım resmi açıklamayı yapacağım.
Teşekkürler arkadaşlar.
Prensipte anlaştık. Saat 4 te noterdeyiz. İşler bitmeden açıklamak istemiyorum. Hele bir satış bitsin aracı alayım resmi açıklamayı yapacağım.
Teşekkürler arkadaşlar.
Teşekkürler arkadaşlar.