Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 298,794

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

kursat abı bı el atta satalım bnm arabayı ;D

tolgas' Alıntı:
kursat abı bı el atta satalım bnm arabayı ;D

satariz satariz senin araba taliplisi cok cikicak bir araba, araziye girmemis doktor bayandan, dag aslani , col kaplani, sibirya kurdu , sigara icilmemis, emsalsiz, kupon arac ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
evet suzuki servisim aldi hatta kiyamadi araca onuda off road cu yapicaz ;D ;D ;D

1 ayda 3 araba sattın, şu arkadaşın lens işini çözemedik ;D

demekki bu işler kısmet işi ;)

Kmtn' Alıntı:
1 ayda 3 araba sattın, şu arkadaşın lens işini çözemedik ;D

demekki bu işler kısmet işi ;)

Lens isine vakit bulamadim vaktim oldugundada unuttum. kafam ise guce daldimi aklima gelmiyor, normaldede pek lens satmadigim icin :smiley: off road a filan gelin siz en iyisi orda gorusmek daha kolay :smiley:

Prensipte anlaştık. Saat 4 te noterdeyiz. İşler bitmeden açıklamak istemiyorum. Hele bir satış bitsin aracı alayım resmi açıklamayı yapacağım.
Teşekkürler arkadaşlar.

tolgas' Alıntı:
aldınmı sen burak abi vx100 ü

Sağol Mert,
Bülent abinin orda yıkayacağız. Islanmış olacak yani ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
burakcım sen ne zaman alıyosun senin canavarı.. getir buralara da bir ıslatalım... ;)
sanada hayırlı olsun yeni araban... ;)

Bakkan' Alıntı:
Prensipte anlaştık. Saat 4 te noterdeyiz. İşler bitmeden açıklamak istemiyorum. Hele bir satış bitsin aracı alayım resmi açıklamayı yapacağım.
Teşekkürler arkadaşlar.

şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
cap10 egemenliği devam ediyor ;D

Bakkan' Alıntı:
Teşekkürler arkadaşlar.

hadi hayirlisi :smiley:

Hayırlısı burak kardeş vx 80 den sonra vx100 rüzgarı esiyor heralde yapılı vx80 den çok artık yapılı vx100 olacak hadi hayırlısı

simurg2' Alıntı:
Hayırlısı burak kardeş vx 80 den sonra vx100 rüzgarı esiyor heralde yapılı vx80 den çok artık yapılı vx100 olacak hadi hayırlısı

daha kolay bulunuyor daha ucuz ve daha konforlu abi ;D

ama 80 imi hicbir 100 le degismem tamamen duygusal ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.