KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Burakcigim tekrar hayirli olsun , toyota kardesim ve komsum ;D
simit tank taktir mutlaka, 75 lik, ve altina 8 mm ozel koruma yaptir, binek otolarin simit tanklari icin korumalardan takmak istiyorlar kabul etme. Tugsanin ustasi var dudulluda onlar cok saglam yapiyormus diye duydum.
bitmez sizin derdiniz ya... ;D tank taktır onu taktır bunu taktır ne bu be.... ;D yine sanayiye calışıyorsunuz... ;D Tolga bunları gör ona göre karar ver ....
Araç 2000 model, km 174 500. Sarfiyat konusunda şu an bir şey söyleyemiyeceğim, dediğiniz gibi daha çok yeni benim için.
Resimleri çekeyim ayrı bir konu başlığı açacağım oradan takip edilebilir.
Cumartesi maslak ta görüşmeyi düşünüyorum. Bende stepne yerine taktıracağım.
Tempus' Alıntı:
Burakcigim tekrar hayirli olsun , toyota kardesim ve komsum ;D
simit tank taktir mutlaka, 75 lik, ve altina 8 mm ozel koruma yaptir, binek otolarin simit tanklari icin korumalardan takmak istiyorlar kabul etme. Tugsanin ustasi var dudulluda onlar cok saglam yapiyormus diye duydum.
bitmez sizin derdiniz ya... ;D tank taktır onu taktır bunu taktır ne bu be.... ;D yine sanayiye calışıyorsunuz... ;D Tolga bunları gör ona göre karar ver ....
abi zaten bizim sanayiye gidislerimizin yaridan fazlasi keyfi seyler, bos vakit oldugunda gidip sanayide bisilerini yaptirmak ugrasmak hosumuza gidiyor, son bir senede ben ariza icin toplam 2-3 kere gitmisimdir sanayiye, geri kalanin hepsi ariza cikarmadan yenileyeyim, surasina sunu takarsam daha iyi olur, burasina bunu yaparsam daha saglam olur filan seyleri. Cem LR da sanayiye gidicek bisye bulamazsa fj40 i goturuyor illa birsey bulup goturur sanayiye keyif aliyor adam ;D ;D ;D ama tabiki yuksek model bir japon alirsan sanayiye en az ihtiyac duyacagin her zaman bir gercek 8)