Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 298,742
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Burakcigim tekrar hayirli olsun , toyota kardesim ve komsum ;D

simit tank taktir mutlaka, 75 lik, ve altina 8 mm ozel koruma yaptir, binek otolarin simit tanklari icin korumalardan takmak istiyorlar kabul etme. Tugsanin ustasi var dudulluda onlar cok saglam yapiyormus diye duydum.

Etiketler

bitmez sizin derdiniz ya... ;D tank taktır onu taktır bunu taktır ne bu be.... ;D yine sanayiye calışıyorsunuz... ;D Tolga bunları gör ona göre karar ver .... ;)

Arkadaşlar teşekkürler.

Araç 2000 model, km 174 500. Sarfiyat konusunda şu an bir şey söyleyemiyeceğim, dediğiniz gibi daha çok yeni benim için.
Resimleri çekeyim ayrı bir konu başlığı açacağım oradan takip edilebilir.

Cumartesi maslak ta görüşmeyi düşünüyorum. Bende stepne yerine taktıracağım.

Tempus' Alıntı:
Burakcigim tekrar hayirli olsun , toyota kardesim ve komsum ;D

simit tank taktir mutlaka, 75 lik, ve altina 8 mm ozel koruma yaptir, binek otolarin simit tanklari icin korumalardan takmak istiyorlar kabul etme. Tugsanin ustasi var dudulluda onlar cok saglam yapiyormus diye duydum.

red34' Alıntı:
bitmez sizin derdiniz ya... ;D tank taktır onu taktır bunu taktır ne bu be.... ;D yine sanayiye calışıyorsunuz... ;D Tolga bunları gör ona göre karar ver .... ;)

bizde birgun buyuyunce , ustalari arayip gelip arabayi alin, ne gerekiyorsa yapip kapiya birakin deriz insallah ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
bizde birgun buyuyunce , ustalari arayip gelip arabayi alin, ne gerekiyorsa yapip kapiya birakin deriz insallah ;D ;D ;D
yok canım sende abartma Kürşatım yaaa.... ;D ;D ;D dikkat ediyorumda devamlı sanayide mesai harcıyorsunuz.... ;) işte bu sebeble Tolga yı korumaya aldım .... :D genc yaşta sanayiye alışmasın diye.... ;D

abi zaten bizim sanayiye gidislerimizin yaridan fazlasi keyfi seyler, bos vakit oldugunda gidip sanayide bisilerini yaptirmak ugrasmak hosumuza gidiyor, son bir senede ben ariza icin toplam 2-3 kere gitmisimdir sanayiye, geri kalanin hepsi ariza cikarmadan yenileyeyim, surasina sunu takarsam daha iyi olur, burasina bunu yaparsam daha saglam olur filan seyleri. Cem LR da sanayiye gidicek bisye bulamazsa fj40 i goturuyor illa birsey bulup goturur sanayiye keyif aliyor adam ;D ;D ;D ama tabiki yuksek model bir japon alirsan sanayiye en az ihtiyac duyacagin her zaman bir gercek 8)

önce suzukiyi satmak lazım sonra artık landrover mı olur toyota mı olur navaramı olur bilinmez ;D

tolgas' Alıntı:
önce suzukiyi satmak lazım sonra artık landrover mı olur toyota mı olur navaramı olur bilinmez ;D

toyo toyota toyo toyota ;D ;D ;D

yeterince ingiliz var tolga aramizda Japon olsun tastan olsun ;D ;D ;D

bu ne marka ??? ??? ???

14769_4130_11062010_2.jpg

Tolga senin arabayı bir arkadaşa söyledim, pazarlamaya çalışıyorum.
Bakalım ne çıkacak. :D

tolgas' Alıntı:

abi td5 gelıcek heralde babama buyuk baskılar sonucu ıkna ettım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR