KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yaw sus sus,seni 1-1,5 saatle kaçırdım,yoksa şu anda aynı klavyeden dipi dibe yazıyoduk mesajları. ;D
Haa yok yok,ben havuz başındaydım pardoooonnn ;D ;D
toyotalar için kara bir gün.. ;D tarihe kara bir leke olarak gececek... vede pilot Kürşatım... ;D toyotacılar Kürşatı kara listeye alacaklar valla.... gitti bütün toyota karizması yaw...
valla üzülerek yayınlamak zorundayım... ve detay vereceğim ;D ;D
sevgili toyotacı kardeşlerim.. benim discom standart... hiç bişi yok... kürşat kardeşimin araba full+full kilit.. ama gelin görün ki, benim "L" 2 inci viteste saltanat kayığı gibi geçtim... vallaha billaha gazlamadım... tek seferde işlem tamam...
ama... ama ne yazıkki, kürşat kardeşim geçemedi...
eeee centilmen bir ingiliz olarakta bize yine toyota çekmek kaldı... hep söylerim.. asil ingilizler ardlarında kimseyi bırakmazlar..
geçen günde söyledim... bizim landlar yine çamur içinde... neden mi??? ya hep önden hep önden... ;D ;D peki ya neden... ya illa yol aç toyotayaa ;D ;D ;D
Sevgili i mert ;D bunlar bastı geçti ben gelirkende bana batayim diye yavaş gel yavaş gir dedi bir girdim yavaş yavaş arabanın difransiyel oturdu kaldım, kilit olsa neye yarar araba askıda kaldı ;D ;D ;D
benim elimdede discovery leri 2-3 lere vinçleme ve çekme görüntüleri mevcut hiç merak etmeyin süper geziydi çok eğlendik
Sevgili i mert ;D bunlar bastı geçti ben gelirkende bana batayim diye yavaş gel yavaş gir dedi bir girdim yavaş yavaş arabanın difransiyel oturdu kaldım, kilit olsa neye yarar araba askıda kaldı ;D ;D ;D
benim elimdede discovery leri 2-3 lere vinçleme ve çekme görüntüleri mevcut hiç merak etmeyin süper geziydi çok eğlendik
Mesele kalmak değil arkadaşlar, araziden eve dönebilmek ve aracın kırılmamış olması. Yoksa unimog alalım gezelim. Zevk alabilir miyiz? Bence hayır. Herkes gönlündeki araca binsin, kendine göre doğru seçimini yapsın.
Benim kriterlerime göre hala Toyota bir numara. ;D ;D ;D
Mert sendede TCS mi neydi o var kardeşim. Kürşatın arabanın serisi full kilit. Ayrıca araba ağır kardeşim. ;D