KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
günaydın arkadaşlar.. Olcayto tekrar hayırlı olsun kardeşim bol çamurlu günlere hep beraber... ee başlarsın artık eksikleri tamamlamaya... ;D Tolgacım biz kaldık seninle başbaşa.. ;D toyota ve landcılar öne gectiler ama olsun biz dayanıklıyız...her türlü zorluğu aşarız.... ;D
barboros kardeım alsen bır dısco 1 hatta ben sana buldum bır tane aytug kardesımın dısko 1 nı belkı satar arkada arb ıcdoseme fılan zıbart oldu cıl cıl o dısco 2 ıstıyor du konusarım ıstersen
Bugün Burak kardesimle küçük bir piknik yapalım dedik, dönüşte ise yolu değiştirip kestirme taraftan köye indik....kısa bir yoldu ama toprakla ve birbirleriyle ilk tanışmaları oldu... ;D ;D ;D
Bugün Burak kardesimle küçük bir piknik yapalım dedik, dönüşte ise yolu değiştirip kestirme taraftan köye indik....kısa bir yoldu ama toprakla ve birbirleriyle ilk tanışmaları oldu... ;D ;D ;D
yarın ben sabahtan sanayiye gidicem jantlarım gelicek ;D alt kaplama işi cemin yaptırdığı mantıklı ama ben kışa doğru yapıcam o işi sanırım, önce şu iç döşeme mevzularına girerim, bugün enjektör temizleyici attım depoya benzinle kullanıcam bitene kadar, araba benzinde canavar gibi gidiyor ama depo 300 e doluyor ;D senin arabada şu prince leri bir deneyellim belki bende söküp ondan takarım
Burakcığım maşallah Araban çiçek gibi güle güle kazasız belasız kullan. Olcayto abinin aracı zaten birlikde aldıkda seninkini görmemiştim daha ben gelecek ilkbahara bir suriye gezisi yada mısır filan planlıyorum artık ;D ;D ;D
yarın ben sabahtan sanayiye gidicem jantlarım gelicek ;D alt kaplama işi cemin yaptırdığı mantıklı ama ben kışa doğru yapıcam o işi sanırım, önce şu iç döşeme mevzularına girerim, bugün enjektör temizleyici attım depoya benzinle kullanıcam bitene kadar, araba benzinde canavar gibi gidiyor ama depo 300 e doluyor ;D senin arabada şu prince leri bir deneyellim belki bende söküp ondan takarım
yarın sabah bende bırakıyorum bir haftalığına , döşeme ,iç temizlik ve gaz için...benzinle kullandığımda yandık....Bülent abi bile ..en baş müşterim sensin demeğe başladı ;D ;D ;D
yarın sabah bende bırakıyorum bir haftalığına , döşeme ,iç temizlik ve gaz için...benzinle kullandığımda yandık....Bülent abi bile ..en baş müşterim sensin demeğe başladı ;D ;D ;D
hadi bakalım bu arada kit işinide halledelim gelsin bir an önce seninle eküri araziye gitmeye sabırsızlanıyorum ;D hatta bol çamurlu bir gün bulursak ben insa turboları takıp deniycem ;D senin arabanın filtreler değiştimi abi bana da yakıt filtresi gerekicek bu enjektör temizleme mevzusundan sonra
barboros kardeım alsen bır dısco 1 hatta ben sana buldum bır tane aytug kardesımın dısko 1 nı belkı satar arkada arb ıcdoseme fılan zıbart oldu cıl cıl o dısco 2 ıstıyor du konusarım ıstersen