Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,735
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar.. ;) Olcayto tekrar hayırlı olsun kardeşim bol çamurlu günlere hep beraber... ;) ee başlarsın artık eksikleri tamamlamaya... ;D Tolgacım biz kaldık seninle başbaşa.. ;D toyota ve landcılar öne gectiler ama olsun biz dayanıklıyız...her türlü zorluğu aşarız.... ;D

Etiketler

barboros kardeım alsen bır dısco 1 hatta ben sana buldum bır tane aytug kardesımın dısko 1 nı belkı satar arkada arb ıcdoseme fılan zıbart oldu cıl cıl o dısco 2 ıstıyor du konusarım ıstersen

cemtascioglu' Alıntı:
olcayto kursatada soyledım hala alt kaplama koruma arıyor ben yaptım sılıkonlu zıbartta 10 numara jıft degıl yanı 300 tl tutuyor
Cem, senin yaptırdığın sadece lastik içleri değil, değil mi?Tüm alt takımıda kapsıyor anladığım.....

Bugün Burak kardesimle küçük bir piknik yapalım dedik, dönüşte ise yolu değiştirip kestirme taraftan köye indik....kısa bir yoldu ama toprakla ve birbirleriyle ilk tanışmaları oldu... ;D ;D ;D

DSC_0001.jpg

DSC_0003.jpg

DSC_0009.jpg

DSC_0010.jpg

olcaytogezer' Alıntı:
Bugün Burak kardesimle küçük bir piknik yapalım dedik, dönüşte ise yolu değiştirip kestirme taraftan köye indik....kısa bir yoldu ama toprakla ve birbirleriyle ilk tanışmaları oldu... ;D ;D ;D

kayışdağına çıkarıcam seni ;D ;D ;D

yarın ben sabahtan sanayiye gidicem jantlarım gelicek ;D alt kaplama işi cemin yaptırdığı mantıklı ama ben kışa doğru yapıcam o işi sanırım, önce şu iç döşeme mevzularına girerim, bugün enjektör temizleyici attım depoya benzinle kullanıcam bitene kadar, araba benzinde canavar gibi gidiyor ama depo 300 e doluyor ;D senin arabada şu prince leri bir deneyellim belki bende söküp ondan takarım

Burakcığım maşallah Araban çiçek gibi güle güle kazasız belasız kullan. Olcayto abinin aracı zaten birlikde aldıkda seninkini görmemiştim daha :smiley: ben gelecek ilkbahara bir suriye gezisi yada mısır filan planlıyorum artık ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
kayışdağına çıkarıcam seni ;D ;D ;D

yarın ben sabahtan sanayiye gidicem jantlarım gelicek ;D alt kaplama işi cemin yaptırdığı mantıklı ama ben kışa doğru yapıcam o işi sanırım, önce şu iç döşeme mevzularına girerim, bugün enjektör temizleyici attım depoya benzinle kullanıcam bitene kadar, araba benzinde canavar gibi gidiyor ama depo 300 e doluyor ;D senin arabada şu prince leri bir deneyellim belki bende söküp ondan takarım
yarın sabah bende bırakıyorum bir haftalığına , döşeme ,iç temizlik ve gaz için...benzinle kullandığımda yandık....Bülent abi bile ..en baş müşterim sensin demeğe başladı ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
yarın sabah bende bırakıyorum bir haftalığına , döşeme ,iç temizlik ve gaz için...benzinle kullandığımda yandık....Bülent abi bile ..en baş müşterim sensin demeğe başladı ;D ;D ;D

hadi bakalım bu arada kit işinide halledelim gelsin bir an önce seninle eküri araziye gitmeye sabırsızlanıyorum ;D hatta bol çamurlu bir gün bulursak ben insa turboları takıp deniycem ;D senin arabanın filtreler değiştimi abi bana da yakıt filtresi gerekicek bu enjektör temizleme mevzusundan sonra

filtre siparişleri verildi, bu hafta onlarda hallolur....sabah uğra Cem'e sende istediğini söyle ,getirtsin sabahtan....

cemtascioglu' Alıntı:
barboros kardeım alsen bır dısco 1 hatta ben sana buldum bır tane aytug kardesımın dısko 1 nı belkı satar arkada arb ıcdoseme fılan zıbart oldu cıl cıl o dısco 2 ıstıyor du konusarım ıstersen

sevgili cem sen okey diyorsan bi konuşalım ama rakam önemli tabi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR