Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,839
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

mertozzy' Alıntı:
valla girerim abi.. sorun yok... bir plan yapmıştık... ama herkes yan çizdi... bir bir araba 3 kişi dalarız abi... sorun yok...

abi o plani zaten cemler yapmisti adamlar gelemiyorsa sebepleri oldugundandir , sonucda amacimiz o etabami girmek yoksa birlikte eglenmekmi. Bende simdi gidip o etaba tek girerim, dunde bostum . Ama birlikte girip eglenmek icin sizleri bekliyorum. aracimi asla sokmam dedigim tip yerlerden birisine sirf ortak muhabbet icin gidicem ben yoksa derdim ne gecsem kime ne ispatlicam batsam ne ispatlicam. Pazar gunu bos gecmesin diyorsan gelebilenlerle baska bir parkur bulur gideriz ama camel a herkes oldugu bir zaman girelimki eglenelim

Etiketler

yaw şütteden alırız nevaleleri devam ederiz mangala gerek yok ....1 er şişede su oldu bitti işte....yaşar gideriz....amaaaaa Olcayto ne der bu işe bilemem.... ;D

Aynen uyarım abi....birer sandviç yaptırıp paketletiriz.içecek nasılsa var, bu hafta mangalı es geçebiliriz.....

red34' Alıntı:
yaw şütteden alırız nevaleleri devam ederiz mangala gerek yok ....1 er şişede su oldu bitti işte....yaşar gideriz....amaaaaa Olcayto ne der bu işe bilemem.... ;D

abi içecek nevalaesi benim arabada zaten ;) olcayto bişi demez..

red34' Alıntı:

abi sen durumu anlamadin sanirim :smiley: cemle tolga gelemiyor, mert le ben kaldik zaten sadece. hep birlikte gitmedikten sonra anlami yokki 1 hafta bekler haftaya hepbirlikte gireriz olcaytonunda araba hazir olur.

haydaaaaa ..... :eek: ne oldu yaw yine.... ??? valla bana her şartta yaşamayı öğretmişler benim için nema problem ....uyarım ben olmazsada istasyonda çalışırım sonuçta.... ;D

ayrıca iğneada proğramı tamamlanmıştır arkadaşlar haberiniz ola ..... maceraya hazırlanın ....su geçişleri sınır geçişleri .... ;D ne isterseniz var tabii yakalanmazsak..... :D

araya bir polemik atayım ;D ağır parkurlar için LR ciler takım çantası alırken Toyota'cılar piknik çantası alıyorlarmış... etabı tamamlayıp mangalı yakıp pikniğe geçiyorlarmış ;D ;D

Kmtn' Alıntı:
araya bir polemik atayım ;D ağır parkurlar için LR ciler takım çantası alırken Toyota'cılar piknik çantası alıyorlarmış... etabı tamamlayıp mangalı yakıp pikniğe geçiyorlarmış ;D ;D

haftaya tum toyotaci arkadaslari camel parkurunda gormek isteriz o zaman 8) onden gider masalari hazirlarlar biz camurda bogusurken

yarin olmazsa hulyayida yanima alip kayisdagina vururum discoyu :smiley: tepede cay icer sandvic yeriz :smiley:

Jap10 lara birşey olmaz ;D ingiliz asilzadeler düşünsün Bülent Abi ::smiley:

Mert o kadar hazırlık yaptı yükseltme lastik şimdi hakkını vermek istiyordur... bu kadar heyecana camel de tur bindirir bence herkese ;D

Kmtn' Alıntı:
Jap10 lara birşey olmaz ;D ingiliz asilzadeler düşünsün Bülent Abi ::smiley:

Mert o kadar hazırlık yaptı yükseltme lastik şimdi hakkını vermek istiyordur... bu kadar heyecana camel de tur bindirir bence herkese ;D

evet de malesef gazla calismiyor arabasi tup takmadi benzinli hala ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR