Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,789
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Sevgili din kardeşlerim :smiley:
Pazar günki org da son durum nedir şimdi :smiley: alabilirmiyim lütfen.
Akşam içişleri bakanına ona göre müracat edicem ;D

Etiketler

Erkancığım kendi adıma ben cumartesi hülya ile ya sapancadaki off road yarışlarını izlemeye gidicem yada kayışdağı zirvesine :smiley: Pazar günü cem,tolga,olcayto olmadan camel a girmek istmeiyorum 1 hafta erteler eksiksiz gireriz daha çok eğleniriz diye düşünüyorum. Ama bu arada pazar günü başka aksiyonda yapabiliriz camel dışında

şok oldum beyler
cuma günu tasilat malum aranizda yoktum.
dun ben ofluyum diye dip not yazanlar bugun hatundan firca yemiş pissss sonmuşler. yiktin bizi cemcim
bir digeri cumartesi hatuna yardim etcem der oteki cumartesi hatunu dolaştiracam der
abicim bu ne yaa
ben hayatta hatunu sizinkilerle ayni masaya oturtmam huyundan suyundan alir neme lazim
hatuna verirsin arabayi git dolaş aşkimm depo dolu dersin bitti gitti. nasilsa iki coçuk var yanında gitcegi yerler belli;)

vay anasını ya hala şoktayim ilk darbe tugsandan geldi ikinci sizden yikilmişsiniz
haftayada benim aırsorf var adam vurmaya gitcem nolcak şimdi
kim çekecek sizi kardeşimm
bülent abi nedir bu ekibin ruhu nerde bu ekibin ekip ruhu nerde ekip başi nerde başkanlik
bu ekipde derin devlet var.

Ekipte sorun yokta yarısına uyuyor yarısına uymuyor parça parça yapmaktansa herkese uyan bir zaman yapmak en iyisi.

Tamam anlaşılmıştır konu :D
Kelebeklerin müsait olduğu bi zaman gidilecek. ;D
Sonraki hafta bende yokum,Sarıçam kampına gidiyorum bende ;D

RedlinE' Alıntı:
şok oldum beyler
cuma günu tasilat malum aranizda yoktum.
dun ben ofluyum diye dip not yazanlar bugun hatundan firca yemiş pissss sonmuşler. yiktin bizi cemcim
bir digeri cumartesi hatuna yardim etcem der oteki cumartesi hatunu dolaştiracam der
abicim bu ne yaa
ben hayatta hatunu sizinkilerle ayni masaya oturtmam huyundan suyundan alir neme lazim
hatuna verirsin arabayi git dolaş aşkimm depo dolu dersin bitti gitti. nasilsa iki coçuk var yanında gitcegi yerler belli;)

vay anasını ya hala şoktayim ilk darbe tugsandan geldi ikinci sizden yikilmişsiniz
haftayada benim aırsorf var adam vurmaya gitcem nolcak şimdi
kim çekecek sizi kardeşimm
bülent abi nedir bu ekibin ruhu nerde bu ekibin ekip ruhu nerde ekip başi nerde başkanlik
bu ekipde derin devlet var.

dogum gunu var kardesım tolganın yoksa her turlu ama ben cumartesı tolgaylan gıdıcem gelmek ısteyen ısı olmayan gelır mucahıtım zorlama yok ama haftaya pazar bosum ayrıca bu pazar derbı macıda var yorgun argın gıtmıyerım eve dedım dogum gunude var hakketten zor ama macası yıyen cmt sı gelır ;D ;D ;D cmt cameldanda agırına gırcez etabın yan yollarınıda zorlıycaz

%100 kılıdımıde taktım akarım ormana aga ;D

hangi kilitten taktiniz detroitmi ? acip kapadiginiz bisi diil dimi kendi devreye girip cikiyor

yok ben ucuza kactım kendı kendıne devreye gırıp cıkıyo arb ler çok pahalı geldı bana

bende ucuza kacip ondan aldim haftaya taktiricamda asfaltta suratli giderken basima is acarmi diye korkuyorum. acmaz dediler genel olarak ama :smiley: hayirli olsun. kaca maloldu ? arb olan kacaydi?

ben 350 euro ya aldım asvalttada hıc bı sıkıntı olmuyo vıraja gırdıgınde gaza cok yuklenmedıgın surece. arb cok guzel bı sıstem ama beni aştı bıraz 2500 tl

tolgas' Alıntı:
ben 350 euro ya aldım asvalttada hıc bı sıkıntı olmuyo vıraja gırdıgınde gaza cok yuklenmedıgın surece. arb cok guzel bı sıstem ama beni aştı bıraz 2500 tl

evet ARB pahali ayrica bakimi temizligi zor diye duydum, ayrica komprasor alicaksin filan uzun is. zaten arazi araci ile virajda kim gaza basarki ?

manyak cok kursat abi wardır mutlaka ;D mehmet beccenin kullandıgı kilit bendekı bakalım yrn gorucez performansı bu sefer kackere vinçliycez bakalım aynı etapta

valla benim tek arac heryerde bunu kullaniyorum, sadece arazide kullanilan araclarda zaten problem degil.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR