Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 235,871
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

sampiyon galatasaray filan olursa bir gece sizin arabalari sari kirmizi folyo ile kaplayabilir ;D

Etiketler

bugün sana yarın bana bu işler böle ;D

olmmmm... bittiniz lan sizzz ;D ;D ;D ;

nasılda malzeme verdin elimeee... ;D ;D

kızma mert abi top yuvarlak ;D ;D ;D

senden değerli mi ben tolgacım... ;D ;D

bu arada dün akşamki sabrına hayran kaldım... ben ciddi ciddi bir dünya olmuşum... ;D

iyi sabretmişsiniz... ;) bu arada doğum günün kutlu olsun... nice mutlu mesut yıllara...

bu arada senden fena intikam alıcam... haberin ossunnnn ;D ;D ;D ;D

olm cem nerdesin sen???.

dün gece 1 şişe tekila devirmişiz... bir şişe votka devirmşiz... ne kadar rakı içtik bilmiyorum... ama fena içmişimmmm ;D ;D

canın sagolsun mert abi ne zaman bizi yenersenız bekleriz ;D ;D bu arada teşekkurler mert abi

cemtascioglu' Alıntı:
bence tolganın arabayı sarı kırmızı kapla a81 b de oturuyor

dur babacım sen... ;D ;D

öyle hemen olmazzz... hiç beklenmedik bi anda yapıcam yapacağımı ;) ;)

mert abı suzukiyi kapla cok dal cızıklerı war ;D scirocco yu elleme sakın ;D

olcaytonun getirdiği tatlıyı ikram etmedim... birde kahveyi unuttuk.. onun dılşında başka falso yoktu sanırım... ;D

bu arada yan komşu herhalde çıldırmıştır... ;D olcayto video çekmiş... onu izledim... bayağı bayağı bağırmışız gecenin ikisinde ;D ;D

bundan sonra adımız İÇENBİLİR olsun bariii ;D

ben alkol kokusundan sarhos oldum dırek zaten ;D

cemtascioglu' Alıntı:
abı dun gece superdı valla ama bıraz zoom olmusuzz ;D ;D ;D

babacım biraz mı??? ben aşşağıya indiğimiz andan itibaren hiç bişeyi hatırlamıyorum ;D ;D ;D

bende çoook keyif aldım... şu havalar bir ısınsa bunun bahçe versiyonunu yapıcaz ;)

ah tolgacım... suzi mi olur şükrü mü bilemem... ama birine bişi yaparım kesin ;) ;)

onu cemle planlicam artık... ;)

aslinda arabanin on tampona bir GS amblemi yaptir mert carpinca bu suzilere gomme seklinde arma ciksin silinemezde ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR