Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 234,256

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bak bak bakkk.... adamlar nasıl barı ele geçirmiş ;D

DSC_0539.jpg

mert abi hersey ıcın teşekkurler cok güzel bi geceydi cok güldük ;D

bak görüyomusun gevher yine girmiş bara sen kovuyosun o geliyo ;D

ewt ewt bu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
mert abi hersey ıcın teşekkurler cok güzel bi geceydi cok güldük ;D

bak görüyomusun gevher yine girmiş bara sen kovuyosun o geliyo ;D

valla iyiki geldiniz.. süper eğlence oldu.. yan komşu bizi kovmazsa daha çoook yaparız bunlardan ;)

yaw dedimya ogun agvaya gidicez diye gec geldik ertesi sabahda hulyanin dersi vardi zaten neyse baska zaman :smiley:

buda bitmeye başladığımız anlardan biri daha ;D ;D

DSC_0541.jpg

yalınayak DJ görev başında... ama kafa olmuşşş....

DSC_0549.jpg

ben bir tek bu içme modelini anlamadım... ;D

bülent abi sarmış yine bizi ;D ;D

DSC_0563.jpg

Bu arada gelecek pazar icin cok acayip bir off road etabi plani var, camel bile light kalabilir detaylari sonra vericem size ;D sezon finali gibi bisey dusunuyor bizim arkadaslar ;D

eveettt günaydın arkadaşlar.... :D sıkı bir hafta sonu geçirdik bol bol uyuduk ... :smiley: en son c.tesi günü ve saat 02.00 gibi Mert lerdeydik eve dönüşte 03.00 gibiydi ama sonrasını hatırlamıyorum... ;D öncelikle sevgili kardeşim Mert ve eşi Özlem e hazırladıkları güzel masa ve ikramları için tşk etmek istiyorum herşey cok güzeldi....gerçi karidesler olmamıştı ama neyse..... ;D Olcayto kardeşimle işi götürdük....bu güzel geceye katılan Olcayto ve zarif eşine....Cem ve sempatik eşine...tolga ve şirin sevgilisine....vede bütün gece bana katlanan ve beni eve taşıyan sevgili eşime buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum....gönül dostu olmak arkadaş olabilmenin vede herşeyden önce bir grup olabilmenin adımlarını attık yanılmıyorsam....iyi günde ve kötü günde bir arada olabiliyorsak ne mutlu bize....gerisi lafı güzar diyelim ne dersiniz....??? bu arada bir hatamız olduysada affola kardeşlerim.... ;) gelelim yine meşhur gidildi gidilmedi polemiğine....Tolga baştan abi yaş günüm c.tesi yapalım dedi ki bence haklıydı ama iş yoğunluğundan onun dediğini yapamadık...bu arada NİCE MUTLU YILLARA TOLGA ...gözlerinden öpüyorum.... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR