Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,617
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cocuğum ben sana bensiz bir yere gitme demedim mi ... ;D tek başına dolaşmaaaaa öncü benim evladım .... ;D neyse sana gecmiş olsun diyelim o zaman ......

Etiketler

Rubicon un uzun kasasi saglam yapilisi Bulent abiye yakisir, Navara artik onun icin soft kalmaya basliyor :smiley: baksana camle a giricez diyoruz araci giremiyor, e araziye sokmicaksa sehirde gezmek icinmi aldi o araci ;D

gunaydin herkese bu arada, ben fena grip oldum

bak Erkan bu arabayı sırf senin yüzünde alacağım haberin olsun.... ;D sonra uğraşıp duracaksın benimle haberin olsun kardeşim..... :D

http://www.sahibinden.com/gulsoy_otodan_rubicon-23WQQaXQQ16647042WQQpXQQdisplayitem

buna benzer bisey :smiley:

Kürşat ım gecmiş olsun aman dikkat.... :smiley: valla bu orman işi canımı sıkıyor olamazsa yanıma Cem i alıcam malum testere onda var ... ;) biraz daha sabır arkadaşlar bir çözüm yolu bulacağız elbette...zaten bu işin sonu yok rubicon u alsak başka şeyler isteriz bu seferde ..! ama önce şu kiliti bir takalım ondan sonra orman falan dinlemem artık heryere dalar cıkarım allahtan yanımda Cem var.... ;) eh batarsakta batarız ne yapalım .... ;D

red34' Alıntı:
cocuğum ben sana bensiz bir yere gitme demedim mi ... ;D tek başına dolaşmaaaaa öncü benim evladım .... ;D neyse sana gecmiş olsun diyelim o zaman ......

captain... valla bir suçum yok... biraz muzurluk yapayım dedim... bir ara temin yanına çıktım... millet manyak muamelesi yaptı bana ;D millet temde gidiyor.. ben yanlarından tepeye çıkmışım ;D ;D

red34' Alıntı:
Kürşat ım gecmiş olsun aman dikkat.... :smiley: valla bu orman işi canımı sıkıyor olamazsa yanıma Cem i alıcam malum testere onda var ... ;) biraz daha sabır arkadaşlar bir çözüm yolu bulacağız elbette...zaten bu işin sonu yok rubicon u alsak başka şeyler isteriz bu seferde ..! ama önce şu kiliti bir takalım ondan sonra orman falan dinlemem artık heryere dalar cıkarım allahtan yanımda Cem var.... ;) eh batarsakta batarız ne yapalım .... ;D

tamamdır işte... dal tellerinide ben yapacağım sana... kendime yaptım bu hafta... ;D ;D

kendi imalatım ;D sanada yaparım... başkada bişi yok zaten...

vay vay vayyyy sıkı araba valla durun şunu bir araştırayım arkadaşlar... ;) siz sabah sabah beni yoldan cıkaracaksınız anlaşıldı.... ;D

Abi bu rubiconcon u aldinmi 37 lastik takiyorlar, sonra tek rakibin unimog ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR