Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,670
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

eh Olcayto nun araba zaten sökülmüştü o arabayla gelemiyordu.. benim kamyon için o etapa giremez denildi bende saf dışı oldum geriye Mert ve Kürşat kaldı eh Kürşat ta vazgeçince işin suyu cıktı ve gidilmedi ....aslında bana kalsa pazar günü eğer kalkabilseydim.. ;D Mert in arabaya 3-4 kişi doluşup o etabı yapalirdik neyse oda benim hatam diyelim.....burada önemli olan zorlukların üstesinden tek araba da olsak gelebilmeliydik.... ;) ama anlayamadığım her hafta aynı etaptan aynı kişilerin nasıl zevk aldıklarıdır.... ??? benim şahsi fikrimdir ama önemli olan her parkur ayrı ayrı değerlendirilmeli ve yaşanan zorluklardan bir ders cıkarabilmektir....yoksa CAMEL TROPPY herhafta sonu belgrad ormanlarında yapılırdı ne dersiniz...???

Etiketler

evett benden de günaydınlar....

bende bir hatamız olduysa affola diyorum... malum siz bizim ilk misafirimizdiniz... ;)

ama ben çooooook eğlendim.... hepinize tek tek teşekkürler... :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Oooo siz naapmışsınız ya :D
Tekilalar felan havalarda uçuşmuş ;D

erkanım havada hiiiiççç uçurmadık tekilaları...

direk mideye indirdik :D sanırım 3 kişii bir şişeyi indirdik :D

gelelim bazı arkadaşların dediklerine...!!! benim ve etrafımdaki arkadaşlarımın yada ekibimizin diyelim belli bir yaşam standartı ve belli bir hayat görüşü vardır ...bizide bir arada tutan karşılklı sevgi saygı ve dayanışmadır....isteyen kişi eşini paketler salar isteyen kişi de eşiyle rotasına cıkar o kişilerin tercihidir benim olduğum yerde bireyler istediklerini gönül rahatlığı ile yapar ...etrafın baskısı ile değil...!!! kimse üstüne alınmasın benim görüştüğüm insanlar bellidir ANTOFF GRUBU ve bizim TEKİLA TANRISI .....vede yeni kurmaya çalıştığımız gurubumuzdur saydığım kişilerin hepsinede kefilimdir sonuna kadar gerisi benim için sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır bu dediklerimden de kimse alınmasın......efendilik yaptığım kadar itlik yapmasınıda cok ama cok iyi bilirim ama sadece güvendiğim erkek arkadaşlarımın yanında ....yıllarca almış olduğum askeri nezaket ve terbiye kurallarınıda yeri geldiğinde kullanmasınıda cok iyi bilirim bu sebeble yukarı da da belirttiğim gibi yazdıklarımdan kimse alınmasın ve gücenmesin...kim nerede ve nasıl yaşıyorsa yaşasın ama benim gurubumla ilgili sözler sarf ederken lütfen dikkatli olsun ....bundan sonra herkesin anlayacağı dilden konuşacağım kusura bakmayın....

Bülent abi,dün baya bi kulaklarını çınlattım ;D
Dün,baya baya kırıcı bi etaptaydık.Cj felan amaaa iki rubi vardı,biri kısa biri uzun,hah dedim uzunu tam Bülent abilik ;D
Şaka maka,bu etap fenaydı,4 araç hasarlı çıktık etaptan :smiley: 6-7 dere geçişi v.s.
Abiii rubileri görcektin ama,ıh ıh banamasın demiyo ;D

abicim ne rubisi yaaa.....

bülent abimin navarası canavar bee.... ben hiç yakıştıramıyorum rubiyi.. ;D

navaradan sonra zor buluruz o heybette başka marka araç.. ;D ;D

yaw Erkanım etme eyleme ... :D c.tesi rubicon a baktım zincirlikuyuda zaten... :D ama vaktim kısıtlıydı en kısa zamanda geniş bir incelemeye tabi tutacağım arabayı ...sonuclarınıda sana bildiririm ... ;)

ya o değilde... ben dün çok fena çakılacaktım... bizim evin oralarda turladık özlemle... sonra orman yoluna daldım.. tokatköyden girdim.. anadolu kavağının karşı tepesine çıktım.. ondan sonra yine ara orman yolu aramaya başladım... sonra bu yangın için yarılan kanallardan birini buldum... başladım aşşağıya inmeye... bir yerden sonra yolu görmedim... durup indim arabadan... bir baktım açtıkları kanalın sonu yok... sonra kafayı kaldırıp yukarı baktım... uçurum gibi yer inmişim... valla 50 mt daha gitseydim... beni ordan bir allahın kulşu çıkaramazdı ;D ;D

ama oralarda gezilecek çok güzel yerler.... bilen varsa eğer, dalmak lazım... ;)

Yaa Mert öle tek araç bilmediğin yerlerde, Allah muhafaza...

mertozzy' Alıntı:
ya o değilde... ben dün çok fena çakılacaktım... bizim evin oralarda turladık özlemle... sonra orman yoluna daldım.. tokatköyden girdim.. anadolu kavağının karşı tepesine çıktım.. ondan sonra yine ara orman yolu aramaya başladım... sonra bu yangın için yarılan kanallardan birini buldum... başladım aşşağıya inmeye... bir yerden sonra yolu görmedim... durup indim arabadan... bir baktım açtıkları kanalın sonu yok... sonra kafayı kaldırıp yukarı baktım... uçurum gibi yer inmişim... valla 50 mt daha gitseydim... beni ordan bir allahın kulşu çıkaramazdı ;D ;D

ama oralarda gezilecek çok güzel yerler.... bilen varsa eğer, dalmak lazım... ;)

yok burakcım... genelde girdiğim her yerde bakıyorum, ağaç varmı diye... ;)

yani aslında o dik yerden de çıkardım... ama bir ara ciddi korktum ;)

aslında arkayada vinç takmak lazım... yada başka bir çözüm bulmak lazım... biz hep öne doğru çıkacağımızı varsayıyoruz ama iş aslında öyle değil.. ;)

mertozzy' Alıntı:
erkanım siz nereye gittiniz?

Mert kardeşim,valla neresi bilmiyorum.O kadar çok yere girip çıkıyoruzki,nasılsa biri kaydediyo diye ben hiç kasmıyorum burası nere felan diye :smiley:
Ama bu seferki baya sıkıydı ;D

red34' Alıntı:
yaw Erkanım etme eyleme ... :D c.tesi rubicon a baktım zincirlikuyuda zaten... :D ama vaktim kısıtlıydı en kısa zamanda geniş bir incelemeye tabi tutacağım arabayı ...sonuclarınıda sana bildiririm ... ;)

Abi dün biraz bindim felan,yok abi yok senin aracın rubi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR