KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla ben geçiyordum, öyle bir uğradım.. arabaya bi ilan hazırladım.. yakışıklı
satılır satılmaz o ayrı.. satılırsa yancıyız bu kış, satılmazsa kaptanın arkasındayım 2. araç olarak..
kaptan ben sanırım pzt gelicem... sen gerekli org yap, gündüz uygun olursa çıkarız iki dere tepe
tamamdır Mert sıkıntı yok..bu arada benim otelde kalacaksın değilmi... ??? sana kral dairesini ayarlıyayım o zaman .... ;D ve tabi sabah mı oradasın akşam mı..?
balık yeri hazır kardeşim... secenekleri sayıyorum....bostanlı deniz restaurant....urla kaptanın yeri...kordon deniz restaurant sec sec al be canım.. otel işi kolay ben gidince hallederim...herhalde ayrı olmazsın sadece sordum...
e herhalde yani ... ayrıca yanına takım elbise al seni güney afrika cumhuriyeti büyükelçisi ile de tanıştıracağım davetlimsin ona göre.... seni uluslararası şahsiyet yapacağım.... ;D
gece 2.30 / 3.00 gibi susurlukta yagsız tost ve ayran molası akhisarda uyku molası... eh sabahta 7.30 / 8.00 gibi ver eli,ni izmirrrrrrrr.. öğleden sonra sinema ve alışveriş sonra da odamdayım maillerime bakarım... vede sayfadan geyiklere devam....