Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,358
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

valla ben geçiyordum, öyle bir uğradım.. arabaya bi ilan hazırladım.. yakışıklı :smiley:
satılır satılmaz o ayrı.. satılırsa yancıyız bu kış, satılmazsa kaptanın arkasındayım 2. araç olarak.. :smiley:

kaptan ben sanırım pzt gelicem... sen gerekli org yap, gündüz uygun olursa çıkarız iki dere tepe :smiley:

Etiketler

tamamdır Mert sıkıntı yok..bu arada benim otelde kalacaksın değilmi... ??? sana kral dairesini ayarlıyayım o zaman .... ;D ve tabi sabah mı oradasın akşam mı..?

abi tam çıkışıkm belli değil.. seni pzt hbrdar edeceğim...
tabii ki senin yanında kalacağım... izmirde olurumda senden ayrı mı olurum :smiley:

bu arada rakı balık unutmayalım ltf :smiley:
artık kordonda mı olur, güzelyalı tarafında mı, çeşmede mi bilemem ?... onu sana bırakıyorum :smiley:

yorumsuzzz :smiley:

_DSC0416.jpg

balık yeri hazır kardeşim... ;) secenekleri sayıyorum....bostanlı deniz restaurant....urla kaptanın yeri...kordon deniz restaurant sec sec al be canım.. :D otel işi kolay ben gidince hallederim...herhalde ayrı olmazsın sadece sordum... ;)

tmm... sanırım bostanlı güzeldi... tam hatırlamıyorum ama... gidince bakarız.

ayrı kalmamız düşünülemez ;) ;) ;)

e herhalde yani ... ;) ayrıca yanına takım elbise al seni güney afrika cumhuriyeti büyükelçisi ile de tanıştıracağım davetlimsin ona göre.... :D seni uluslararası şahsiyet yapacağım.... ;D

way baya muhabbet dönmüş yiyenbilirde hadı bakalım hayırlısı

gece 2.30 / 3.00 gibi susurlukta yagsız tost ve ayran molası akhisarda uyku molası... :D eh sabahta 7.30 / 8.00 gibi ver eli,ni izmirrrrrrrr.. ;) öğleden sonra sinema ve alışveriş sonra da odamdayım maillerime bakarım... :D vede sayfadan geyiklere devam....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR