Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,814

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Batırırız biz sizi , seni bilmiyorumda Borbarosun hiç şansı yok ;D Hatta olmazsa arabayı ben sürer kendim batırırım ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
eger ıkımızde batarsak etrafımızda 10 tane toyota olcak dusunemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tıtreme geldı lan sız bızede barborosla cemın suçu ne olmasın gelmesın basımıza ayyyyyyyyyyyyyyyy
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kardeşim hiç korkma burda osmana çektiririz kendimiz ;D ;D ;D ;D

ayrıca malumburasıAntalya daha çamurlar başlamadı ama bayramda geldiğimizde sizin yollara dalar bakarız duruma orda da nasip kısmet deplasman sayarız ;D ;D

günaydın arkadaşlar... :smiley: bu senenin en faal adamı bence Cem olmalı....yaw her geziye katılmaya kararlı görünüyor.... ;)

cemtascioglu' Alıntı:
...
3 bak arkadasım sen benle landla gelmıycenmı valla sepete baglarım senı antalyaya kadarda kapa gaz gıderım durmammm ;D kamp alanında ındırırım senı ;D tabı yolda sunrooftan su fılan verırım ;d

Aahahahahahah sabah sabah zuahahahaha

bsayil' Alıntı:
... bayramda geldiğimizde sizin yollara dalar bakarız duruma orda da nasip kısmet deplasman sayarız ;D ;D

Enişteeeee benim olduğum yerde sana deplasman yok,kendi evindesin.
Rahat ol sen bırak,bendeeee ;D ;D

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... :smiley: bu senenin en faal adamı bence Cem olmalı....yaw her geziye katılmaya kararlı görünüyor.... ;)

Abi bu senenin lafınıda ben sana adıyorum ;D ;D

"... Ömür biter,yol bitmez..." ;D

Va konuşmuşduk ;D İzmir OffRoad derneğini kurarsın bu gidişle ;D

valla Erkanım haklısın... :D ee boşuna dememişler KAMYONCU DOSTUYUZ diye..... ;D ömür biter yol bitmez...... ;D

arkadaslar bnm bu tampon olayı yılan hikayesine döndü malesef ;D tamponun çoğu bitti parcaları kesildi ancak bi kısmı henüz birleştirilmedi..... bu işleri yapan iyi bir usta önerebilecek olan warmıdır.... artık tadı kaçmaya basladı çünkü neredeyse 1 buçuk ay oldu hala bitemedi tampon çeşitli sebeplerden dolayı.....

anlıcagınız parcaları birleştiricek iyi bi usta arıyorum... önerisi olan warmıdır acaba

tolgas' Alıntı:
arkadaslar bnm bu tampon olayı yılan hikayesine döndü malesef ;D tamponun çoğu bitti parcaları kesildi ancak bi kısmı henüz birleştirilmedi..... bu işleri yapan iyi bir usta önerebilecek olan warmıdır.... artık tadı kaçmaya basladı çünkü neredeyse 1 buçuk ay oldu hala bitemedi tampon çeşitli sebeplerden dolayı.....

anlıcagınız parcaları birleştiricek iyi bi usta arıyorum... önerisi olan warmıdır acaba

antalya ahmet usta ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR