Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,868
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Burakcım ben carsamba günü kars a gidiyorum perşembe yada cuma günü dönuyorum....eğer araya sıkıştırabılirsem gelecegim artık şansa baglı dıyelim... ;) araba burada hazır kardeşim ne zaman istersen alabilirsin ..hatta az önce birisi baya bi inceliyordu... ;D yerin her zaman hazır burada sıkıntı yok .... ;) programım kars dönüşü antalya üzerinden izmir görünüyor ama bakacagız artık tabii birde yorgunluk var ondan bahsetmiyorum bile.... ;)

Etiketler

Sağol abi teşekkürler.
Arıyolar hergün ama biraz kuru kalabalık. Ciddi olanı bulsam fiyatta da yardımcı olucam ama yok.

red34' Alıntı:
Burakcım ben carsamba günü kars a gidiyorum perşembe yada cuma günü dönuyorum....eğer araya sıkıştırabılirsem gelecegim artık şansa baglı dıyelim... ;) araba burada hazır kardeşim ne zaman istersen alabilirsin ..hatta az önce birisi baya bi inceliyordu... ;D yerin her zaman hazır burada sıkıntı yok .... ;) programım kars dönüşü antalya üzerinden izmir görünüyor ama bakacagız artık tabii birde yorgunluk var ondan bahsetmiyorum bile.... ;)

ben yanmışım yanmışşşşş... :-[ benım program değişti yine mert... ;D p.tesi ucakla izmir akşam dönüş ....salı istanbul..çarşamba kars perşembe dönüş..cuma antalya pazar izmir nasıl program.... ;D başım döndü valla.... :D eh senide bir araya sıkıştırırım artık ne dersin.... ???

bu arada vatana millete ve siz değerli kardeşlerime hayırlı olsun vincimizde p.tesi takılıyor....ama o vinci ne zaman kullanıcam merak ediyorum ... ??? artık sizleri izmirdeki off-road parkuruna beklerim .... ;D

Antalyada kullandırırım ben sana abi istediğin o olsun ;D orda ağır aliminyum birşeyler varmış onu çekeriz ;D ;D

red34' Alıntı:
bu arada vatana millete ve siz değerli kardeşlerime hayırlı olsun vincimizde p.tesi takılıyor....ama o vinci ne zaman kullanıcam merak ediyorum ... ??? artık sizleri izmirdeki off-road parkuruna beklerim .... ;D
Bülent abi hayırlı olsun ;D

Barbarosum saol tşk ederim.. ;) ama dediğim gibi vinci nerede kullanacaksam... :D allahtan Kürşatım hemen müşteri buldu.... ;D buldu da ben nasıl gelirim onu düşünüyorum bakacağız artık duruma......gelme şansım %50 ....önce iş diyerek kıvıralım bari..... ;D

red34' Alıntı:
Barbarosum saol tşk ederim.. ;) ama dediğim gibi vinci nerede kullanacaksam... :D allahtan Kürşatım hemen müşteri buldu.... ;D buldu da ben nasıl gelirim onu düşünüyorum bakacağız artık duruma......gelme şansım %50 ....önce iş diyerek kıvıralım bari..... ;D
;D ;D ;D abi onun müşteri dediği benim ağır alüminyum ;D ;D ;D

yaw söylesenize ... ;D bende sazan gibi atlıyorum hemen... ;D kardeşim problem değil ben her zaman senin yanındayım sen müşteri sayılmazsın kabul etmem valla.... ;)

Barbaros Kürşata bakma sen oda daha 6 ay öncesine kadar müşteriydi.... ;D ne cabuk unuttu o günleri .... ;) bizimkiler zaten bir alem 2 günde araba değiştirip fanatik olup cıkıyorlar karşımıza.... ;D

her zaman her yerde LAND ROVER ;D

döneklere duyurulur ;D ;D ;D ;D

başlamayın hemen marka savaşlarına .... ;) herkesin arabası kendine şahin gelir alaalaaaaa.... ;D bize saygı duymak kalır.... ;) aldıracaksınız bana en sonunda f-350 yi hepinizi susturucam .... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,793
Kaydolan Son Üyemiz
ugursarisoy

SON KONULAR

Geri