Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,943
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Doner sermayede son 3 ayi odemeyenler odemeyi yapsinlar ve hesabi kapatalim dolap odemesi cepten yapilmistir bilmeyen arkadaslara duyurulur...vede dolap kullanilmiyorsa bana getirin arabaya baglatacagim.... Cevaplari bekliyorum.. :smiley:

Etiketler

kaptan ben burdayım... ilgili ödemeyi yaparım hemen sana ;D

bu arada 8-9 ekim gibi izmirde misin istanbul mu?

Mert. O tarihlerde eger yatisirsem antalyada olmayi dusunuyorum amaaa olmazsada 9 u gibi izmire dogru yolda olurum hayirdir kardesim... ???

bülent abi tavsıye etmem bnm arabaya attılar en son o dolabı arabanın akusunden calısmıyo ;D ki bndeki akü 100 amper ;D bozuk o dolap servise götürmek lazım bu arada dolap mert abide

;D

irman.jpg

29 Ekim in denk geldiği hafta sonu 7 göller de kamp düşünüyorum, orda fotoğraf çekmek içni en ideal zamna, heryer kırmızı turuncu. Geceleri kampta ufak fotograf eğitimleride yapicam şimdiden haberiniz olsun :smiley:
zaten şekillenince başlıkda açıcam.

Tempus' Alıntı:
29 Ekim in denk geldiği hafta sonu 7 göller de kamp düşünüyorum, orda fotoğraf çekmek içni en ideal zamna, heryer kırmızı turuncu. Geceleri kampta ufak fotograf eğitimleride yapicam şimdiden haberiniz olsun :smiley:
zaten şekillenince başlıkda açıcam.

tam gevherlik ;D

Kürşad şimdi bu yazını görünce aklıma geldi
İsoff sitesinde etkinlikler takvimine baktığımda 11. İsoff oyunlar için tarih 29-31 ekim arası olarak görünüyor kesin mi bilmiyorum ama
katılmaya niyetin varsa iki plan üstüste binmesin aklında bulunsun ;)

ilkakdeniz' Alıntı:
Kürşad şimdi bu yazını görünce aklıma geldi
İsoff sitesinde etkinlikler takvimine baktığımda 11. İsoff oyunlar için tarih 29-31 ekim arası olarak görünüyor kesin mi bilmiyorum ama
katılmaya niyetin varsa iki plan üstüste binmesin aklında bulunsun ;)

hımmm o zaman bir hafta sonrasına alabilirim yada öncesine, teşekkürler hatırlatma için :smiley:

isof un sitesine baktım sanırım mahali yarışların 2. ayağı zaten 29 ekim haftasının öncesin, 18-19 civarı

tolgas' Alıntı:

Beni nasıl iyi tanıyorsunn ;D ;D ;D
Kürşat abi tolgayı kandırmak için varımı yoğumu ortaya koyacağım:smiley:)
Oraya gitmek kamp yapmak oyle bir manzarada fotograf cekmek senin bilgilerinden tavsiyelerinden faydalanarak kendimi geliştirmek ;D ;D ;D
Tolgacımmmmm gidelim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D ;D ;D ;D

valla bence kesın gıdıyorsunuz Gevhercım... ;) Tolga sen hazırlıklara şimdiden başla canım.... ;D

Bülent Abi Antalya ya geliyor musun?
Hftasonu arabayı alayım ben abi, özledim. Arasıra binerim.

red34' Alıntı:
valla bence kesın gıdıyorsunuz Gevhercım... ;) Tolga sen hazırlıklara şimdiden başla canım.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR