Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,943

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

kaptan sen bi istanbula gelde... sonrasına bakarsın.. :smiley:
zor gidersin ben söliiim sana ;D ;D

herkez gidiyo ya bnmde canım çekti bak şimdi ;D okulu ayarlıyabılırsem bende gelıcem ;D

Valla dogru soyluyorsunda mert.... ;). Hani dedik bir firsat bulursak takiliriz arkadaslara ... ;D

Dur cem dur... ;). Duruma gore bakacagiz artik...gonlumden gecen sizlerle beraberce olmak bakalim kismet artik.... :-\

Yaw olcayto yu goren varmi ? Gorenlerin insaniyet adina bana haber vermeleri rica olunur... ;D

Bülent abi, Olcayto abiyi en son böyle görmüşler ;D ;D ;D

.
[attachment=1]

DSC_0206.jpg

Tempus' Alıntı:
Bülent abi, Olcayto abiyi en son böyle görmüşler ;D ;D ;D

.
[attachment=1]
Ülennnn kaytarıkçı...senin yaptığını Çorumlular yapmaz....böyle müstehçen resimlerim sayfaya konur mu...hesabını sormazmıyım sonra..... :eek: :eek:

Bakkan' Alıntı:
Vah abim benim ne hale gelmiş. :smiley:
yok Burak, öyle çaresizmiş gibi göründüğüme bakma, en rahat pozisyon o....o kadar düğüm çeşidinden kafan karıştığında çare hastayı oynamak...yoksa o muydu bu muydu diye , o kadar milletin arasında daha fazla ter atıyorsun... ;D ;D

Alaalaaaa. Yaw olcayto ne yapmislar sana oyle... ;D. Ya resmen paket olmussun valla... :D. Evet ya dediklerine katilirim en guzelini yapmissin seni tasiyacaklar dusun valla... ;). Tam kurtarma personeli oldunuz yaw... ;).

Kesinlikle imkan yaratıp ve vakit ayırıp gitmek lazım.çok faydalı ve temelde doğru bildiğimiz pek çok şeyi yanlış yapıyormuşuz.40 senedir her kurum kafalarımıza yanliş şeyler sokup, yanlış yönlendirmişler.....ilkokul, kandilli rasathane , tv programları.....vs.

çok çarpıcı bir örnek, anlatılanların yanlışlığını test için bir deneme yapmış SAR Sivil Savunma Müdürlüğü; bir ilkokulda teneffüs sırasında deprem sireni çaldırmışlar, tatbikat için.....dışarıdaki çocuklar sireni duyunca içeri koşup sıraların altına girip cenin pozisyonu almış.....

buna benzer örnekler çok.......Sivil Savunma İstanbul kadrosu 42 kişi..arama kurtarma timi 10-12 kişiden oluşuyor.her bir gruba 1 uzman versek ve gönüllülerden oluşan tim kurmaya kalksak 420 kişi ediyoruz...bu da 13 milyon istanbul için yetmiyecek bir sayıdır. diyorlar....

bir afet durumunda bizde sizin gibi kazazedeyiz....onun için ilk anda (hayatta kalırsak) siz kendinize, ailenize ve komşularınıza yardım edeceksiniz, diyorlar....ve kesinlikle haklılar.

Tekrar ediyorum....sırf İstanbul için değil, çünkü Türkiyenin %85'i deprem bölgesi...tüm bölgelerde bu kuruma baş vurup, bedeni gücün kaldırdığı ölçüde, ileri aşamalarıda dahil, bu eğitimleri almak, ve buna zaman ayırmak lazım.

Bunun arkasından da İlkyardım eğitimi.....Kızılay'ın verdiği gibi, bu eğitimleri veren özel kuruluşlarda varmış..onlardanda alınabilir....hatta döner sermayeyi(sadece adı kaldı 8)) bu iş için ayırabiliriz.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR