Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,868
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

eywah eywah

Etiketler

Batırırız biz sizi , seni bilmiyorumda Borbarosun hiç şansı yok ;D Hatta olmazsa arabayı ben sürer kendim batırırım ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
eger ıkımızde batarsak etrafımızda 10 tane toyota olcak dusunemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tıtreme geldı lan sız bızede barborosla cemın suçu ne olmasın gelmesın basımıza ayyyyyyyyyyyyyyyy
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kardeşim hiç korkma burda osmana çektiririz kendimiz ;D ;D ;D ;D

ayrıca malumburasıAntalya daha çamurlar başlamadı ama bayramda geldiğimizde sizin yollara dalar bakarız duruma orda da nasip kısmet deplasman sayarız ;D ;D

günaydın arkadaşlar... bu senenin en faal adamı bence Cem olmalı....yaw her geziye katılmaya kararlı görünüyor....

cemtascioglu' Alıntı:
...
3 bak arkadasım sen benle landla gelmıycenmı valla sepete baglarım senı antalyaya kadarda kapa gaz gıderım durmammm ;D kamp alanında ındırırım senı ;D tabı yolda sunrooftan su fılan verırım ;d

Aahahahahahah sabah sabah zuahahahaha

bsayil' Alıntı:
... bayramda geldiğimizde sizin yollara dalar bakarız duruma orda da nasip kısmet deplasman sayarız ;D ;D

Enişteeeee benim olduğum yerde sana deplasman yok,kendi evindesin.
Rahat ol sen bırak,bendeeee ;D ;D

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... bu senenin en faal adamı bence Cem olmalı....yaw her geziye katılmaya kararlı görünüyor....

Abi bu senenin lafınıda ben sana adıyorum ;D ;D

"... Ömür biter,yol bitmez..." ;D

Va konuşmuşduk ;D İzmir OffRoad derneğini kurarsın bu gidişle ;D

valla Erkanım haklısın... ee boşuna dememişler KAMYONCU DOSTUYUZ diye..... ;D ömür biter yol bitmez...... ;D

arkadaslar bnm bu tampon olayı yılan hikayesine döndü malesef ;D tamponun çoğu bitti parcaları kesildi ancak bi kısmı henüz birleştirilmedi..... bu işleri yapan iyi bir usta önerebilecek olan warmıdır.... artık tadı kaçmaya basladı çünkü neredeyse 1 buçuk ay oldu hala bitemedi tampon çeşitli sebeplerden dolayı.....

anlıcagınız parcaları birleştiricek iyi bi usta arıyorum... önerisi olan warmıdır acaba

antalya ahmet usta ;D