Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 290,762
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Etiketler

rize için akşam dönüş yapıyoruz sana aytuğla beraber... bende hatunla konuşayım...

Tamamdır Bülent abi, iyi yolculuklar.
Daha önce dediğim gibi biz Rize ye gelemiyoruz biliyorsun.

red34' Alıntı:
Kürşat bugün başım kalabalık toplantılarım var....dönüce konuşuruz derim kardeşim...

Tamam abi o zaman ben uğrar yakıt alırım boşsa arabayı yıkatır devam ederim

eveetttttt arkadaşlar rize programımıza Barbaros kardeşimde dahil oldu ... vede iyi oldu ....bu akşam diğer arkadaşlarda haber verince rezervasyon operasyonunu bitirerceğim inşallah....

red34' Alıntı:
eveetttttt arkadaşlar rize programımıza Barbaros kardeşimde dahil oldu ... vede iyi oldu ....bu akşam diğer arkadaşlarda haber verince rezervasyon operasyonunu bitirerceğim inşallah....

Bülent abi özledik seni antalya ya bekliyoruz haberin ola..

Faruk kardeşim merhaba nasılsın ..? ya bende sizleri cok özledim kardeşim fırsatı yakalarsam yanınızdayım ...ama önce Kars tan dönmem lazım..

Bülent abi iyiyiz çok şükür..Proğramını sıkıştır sensiz olmaz bekliyoruz dostum..

Hatta Bülent abi gelirken Kars dan kaşar da getir kampa ;D

kardeşim bal istasyonda hazır ... ayıp ettin Kürşat....niye daha önce söylemedin bana... ??? Faruk kardeşim seni kıramam 1 günlüğüne dahi olsa yanınızdayım kardeşim ...

Oleeeyyyyy

red34' Alıntı:
kardeşim bal istasyonda hazır ... ayıp ettin Kürşat....niye daha önce söylemedin bana... ??? Faruk kardeşim seni kıramam 1 günlüğüne dahi olsa yanınızdayım kardeşim ...

Oooooooo istanbulun büyük abisi ile Antalya'nın büyük abisi bir arada artık bizi kesin discoya götürürler. . Bulent abi bu arada ben istasyondayim sen meskulsun diye çay bahçesinde oturuyorum çıkmadım

yaw nerdesin kürşat görünmüyorsun istasyonda..yoksun ortalıkta... ???

yaw benim kafa bi dünya valla...Burak yazmış ben Kürşat diye okuyorum...Kürşat yazmış Burak diye okuyorum...anlayın halimi... ;D ;D valla kaşar maşar taşıyamam kardeşim ben kendimi getireyim de siz ona dua edin... ama bal derseniz istasyonda var ondan yanıma alırım çünki oda özel kars balı tabii arzu ederseniz.....

red34' Alıntı:
yaw nerdesin kürşat görünmüyorsun istasyonda..yoksun ortalıkta... ???

Arabanın Yanindaydim abi bu sefer detaylı temizlik boşalttım herseyi