KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
geçen hafta tv. de kazdağları off-rood izledim... inanılmaz güzel bir root yapmışlar... (sanırım trtturk teydi program) programa yarısından adahil oldum.. altınoluktan çıkış yaptılar harika olur böyle bir etkinlik...
geçen hafta tv. de kazdağları off-rood izledim... inanılmaz güzel bir root yapmışlar... (sanırım trtturk teydi program) programa yarısından adahil oldum.. altınoluktan çıkış yaptılar harika olur böyle bir etkinlik...
çok saolun abi. sigorta konusunda muammalar var simdi bu karmasada konusamadık ama %100 zararı karsılayacak bir sigorta kesin yok sanırım. Neyse aileler yada dostlar zor günlerde belli olur. can kaybı olmadığı sürece daha çok çalışır daha az harcar herşeyi eskisinden iyi yaparız.
neyse muhabbet keyfinizi bozmiyim bizde problem yok Bülent abi aç bir butik otelde mertle yazın gelip barmenlik animasyon fotografçılık filan yapar tatili bedavaya getiririz, hulyada dans dersi filan verir
neyse muhabbet keyfinizi bozmiyim bizde problem yok Bülent abi aç bir butik otelde mertle yazın gelip barmenlik animasyon fotografçılık filan yapar tatili bedavaya getiririz, hulyada dans dersi filan verir