Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,628

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

geçen hafta tv. de kazdağları off-rood izledim... inanılmaz güzel bir root yapmışlar... (sanırım trtturk teydi program) programa yarısından adahil oldum.. altınoluktan çıkış yaptılar harika olur böyle bir etkinlik...

Kmtn' Alıntı:
geçen hafta tv. de kazdağları off-rood izledim... inanılmaz güzel bir root yapmışlar... (sanırım trtturk teydi program) programa yarısından adahil oldum.. altınoluktan çıkış yaptılar harika olur böyle bir etkinlik...

Belirli bir kısmına kadar müsaade var daha bakir alanlar ve dağın öteki yüzü askeri alan ve milli park .

red34' Alıntı:
Kürşat gecmiş olsun kardeşim gelen mala gelsin gerisi mühim değil bence.....sigorta vardır inşallah...?

çok saolun abi. sigorta konusunda muammalar var simdi bu karmasada konusamadık ama %100 zararı karsılayacak bir sigorta kesin yok sanırım. Neyse aileler yada dostlar zor günlerde belli olur. can kaybı olmadığı sürece daha çok çalışır daha az harcar herşeyi eskisinden iyi yaparız.

neyse muhabbet keyfinizi bozmiyim bizde problem yok :smiley: Bülent abi aç bir butik otelde mertle yazın gelip barmenlik animasyon fotografçılık filan yapar tatili bedavaya getiririz, hulyada dans dersi filan verir :smiley:

Tempus' Alıntı:
neyse muhabbet keyfinizi bozmiyim bizde problem yok :smiley: Bülent abi aç bir butik otelde mertle yazın gelip barmenlik animasyon fotografçılık filan yapar tatili bedavaya getiririz, hulyada dans dersi filan verir :smiley:

;D ;D ;D bende otele gelenlere servis hizmeti veririm. yağ su falan gıbı

buyrun işte hemen sahamız genişledi ... ;) valla işi halledersem neden olmasın ama ben özellikle off-road kısmıyla ilgileneceğim... :D

red34' Alıntı:
buyrun işte hemen sahamız genişledi ... ;) valla işi halledersem neden olmasın ama ben özellikle off-road kısmıyla ilgileneceğim... :D
ama abı kursadın dedıklerını ve benım dedıklerımı ekleyınce butık otel cızgısınen cıkıyor iş ;D ;D ;D

off road parkuru olan bır otel super olur tabı LR tamırcısı acarız o zaman ıcıne ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR