Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,628
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
off road parkuru olan bır otel super olur tabı LR tamırcısı acarız o zaman ıcıne ;D

lr ıle gıdıceksen tamirci şart zaten ;D ;D ama bülent abide nissan var tamircinin yolunu bilmez adam

Etiketler

Tempus' Alıntı:
off road parkuru olan bır otel super olur tabı LR tamırcısı acarız o zaman ıcıne ;D

LR cilerin hayatları sanayide geçtiğinden ilk akıllarına gelen tamirci oluyor

LR cilere otel bedeva yapıp servisten parayı kazanıp Jap10 cular ile yemek lazım

LR servis gelirleri otel gelirlerinden fazla olur

toyota cılar bu muhabbete damlarlar az sonra ;D ;D ;D

Zaten burda Toyotacılar
Yine aynı muhabbete girip keyiflerini kaçırmayalım diyorum ama illa muhabbet
yerine gidiyor.

Bakkan' Alıntı:
Zaten burda Toyotacılar
Yine aynı muhabbete girip keyiflerini kaçırmayalım diyorum ama illa muhabbet
yerine gidiyor.

vodafone reklamlarındaki kırmızı etkisi yapıyor burada toyota ;D ;D ;D

valla beni pek etkilemiyorda... Kürşatla Mert baya uğraşıyorlar toyotacılarla.... ;D

merhaba arkadaslar kursat geçmis olsun kardesim yaralanan yokmus okudum sevındım sigortası vardır herhalde degılmı sıgorta oder zararını olum yaralanma olsaydı telefısı yok

cemtascioglu' Alıntı:
bu arada ahmet abi ozledık senı be

Cemciğim bende özledim valla Burak tan alıyorum haberleri ama pek hoşuma gitmeyen bir haber aldım ve gördüm neyse sağlık olsun kardeşim.

3000 daha harcadım arabama cumartesi alıyorum helal olsun aslanıma

Bune kardeşim her hafta binlikler , yeni araba toplanırdı Kürşatcım bu paralara. Hayır ne olacağıda belli değil. 3-5 sene götürse amenna
Toyota değil ki.

Tempus' Alıntı:
3000 daha harcadım arabama cumartesi alıyorum helal olsun aslanıma

nereye gıdıyoruz simdi haftasonu şile dimi ? tork ıstıyen yerlere gidelim hakkatten şöle sağlam bi off road yaparım ;D tork sadece arabada olmuyo sürücünün torkuda önemli ;D ;D

evet Tolgacım şile deyiz....taşdelen migros 8.30 buluşma 8.45 hareket gözlemecilerde kahvaltı sonra ver elini saklıcennet gölü ve etrafında orman yollarında batma modu öğleden sonra baraj gölü çevresinde yiyenbilir muhabbeti ve dönüş diyelim program bu ....

abi şanzıman sıfırlandı en iyisinden, araba kendine gelicek çekişi artıcak gücü artıcak yakıt tüketimi azalıcak. Şimdi arabada el atmadıgım sadece motor kaldı geri kalan heryeri sıfırlandı Motor da daha 185 000 de bir bu kadar gider bir terslik olmazsa

arabayı ben çok ucuz aldım aldıgımda ve alırkende şanzumandan siyah yağ çıkınca demiştik 1 sene sonra şanzuman yaparız buna diye. Yaptık işte arabayı ucuz aldığımız farkdan yiyorum hala, hala zararda değilim açıkcası işin iyi tarafı piyasa ortalamalarında bir maliyete bana maloluyor şu anda disco2 td5 ve heryerini yeniledim heryerini biliyorum artık. piyasadaki en temiz arabayı bile alsam bunun kadar temiz olmazdı bu kadarda inciğini cıncığını bilemezdim.

toplamda arabaya harcadığım para offroad donanımı hariç 6000-7000 civarı oldu sanıırım. ama yaptırdıgım hiçbiryer tekrar sorun çıkartmayacak gibi yaptırıyorum hiçbirşey idareten yapılmıyor. ya orjinali ile değişiyor yada en iyi şekilde revize ediliyor. Ben üstüme düşeni yaptım artık görücez