Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,628

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
off road parkuru olan bır otel super olur tabı LR tamırcısı acarız o zaman ıcıne ;D

LR cilerin hayatları sanayide geçtiğinden ilk akıllarına gelen tamirci oluyor:smiley:

LR cilere otel bedeva yapıp servisten parayı kazanıp:smiley: Jap10 cular ile yemek lazım :smiley:

LR servis gelirleri otel gelirlerinden fazla olur :smiley:

toyota cılar bu muhabbete damlarlar az sonra ;D ;D ;D

Zaten burda Toyotacılar :D
Yine aynı muhabbete girip keyiflerini kaçırmayalım diyorum ama illa muhabbet
yerine gidiyor.

Kmtn' Alıntı:
LR cilerin hayatları sanayide geçtiğinden ilk akıllarına gelen tamirci oluyor:smiley:

LR cilere otel bedeva yapıp servisten parayı kazanıp:smiley: Jap10 cular ile yemek lazım :smiley:

LR servis gelirleri otel gelirlerinden fazla olur :smiley:

toyota cılar bu muhabbete damlarlar az sonra ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Zaten burda Toyotacılar :D
Yine aynı muhabbete girip keyiflerini kaçırmayalım diyorum ama illa muhabbet
yerine gidiyor.

vodafone reklamlarındaki kırmızı etkisi yapıyor burada toyota ;D ;D ;D

Bune kardeşim her hafta binlikler , yeni araba toplanırdı Kürşatcım bu paralara. Hayır ne olacağıda belli değil. 3-5 sene götürse amenna :D
Toyota değil ki.

Tempus' Alıntı:
3000 daha harcadım arabama cumartesi alıyorum helal olsun aslanıma :smiley:

nereye gıdıyoruz simdi haftasonu şile dimi ? tork ıstıyen yerlere gidelim hakkatten şöle sağlam bi off road yaparım ;D tork sadece arabada olmuyo sürücünün torkuda önemli ;D ;D

evet Tolgacım şile deyiz....taşdelen migros 8.30 buluşma 8.45 hareket gözlemecilerde kahvaltı sonra ver elini saklıcennet gölü ve etrafında orman yollarında batma modu öğleden sonra baraj gölü çevresinde yiyenbilir muhabbeti ve dönüş diyelim program bu ....

abi şanzıman sıfırlandı en iyisinden, araba kendine gelicek çekişi artıcak gücü artıcak yakıt tüketimi azalıcak. Şimdi arabada el atmadıgım sadece motor kaldı geri kalan heryeri sıfırlandı :smiley: Motor da daha 185 000 de bir bu kadar gider bir terslik olmazsa :smiley:

arabayı ben çok ucuz aldım aldıgımda ve alırkende şanzumandan siyah yağ çıkınca demiştik 1 sene sonra şanzuman yaparız buna diye. Yaptık işte arabayı ucuz aldığımız farkdan yiyorum hala, hala zararda değilim açıkcası :smiley: işin iyi tarafı piyasa ortalamalarında bir maliyete bana maloluyor şu anda disco2 td5 ve heryerini yeniledim heryerini biliyorum artık. piyasadaki en temiz arabayı bile alsam bunun kadar temiz olmazdı bu kadarda inciğini cıncığını bilemezdim.

toplamda arabaya harcadığım para offroad donanımı hariç 6000-7000 civarı oldu sanıırım. ama yaptırdıgım hiçbiryer tekrar sorun çıkartmayacak gibi yaptırıyorum hiçbirşey idareten yapılmıyor. ya orjinali ile değişiyor yada en iyi şekilde revize ediliyor. Ben üstüme düşeni yaptım artık görücez :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR