Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,307
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

arkadaşlar aktivitemiz eşlidir yani ailecek çoluk çocuk olacak şekilde ,yapıyoruz amacımız kaynaşmak ,tanışmak , tuvalet konusunu görüşeceğiz ama illa otel de kalırım diyen dostlarımıza çözüm buluruz takılmayın

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
kürşat isim listesini başlığa kopyalarmısın kardeş sana zahmet

abi biz içimizde sayımızı kesinleştirelim hepsini bir kerede yazalım,

Oooo o zaman nerdeyse %100 ;D

Ben büyük ihtimalle tek gelebilirim ama bakalım haftaya kesinleşir

yahu şurdan 2 saat ayrılıyorum... hemen muhabbet kayıyor... ;D

bülent abi... asosla ilgili düşüncelerine çooook katılmak isterdim... ama asosta bundan sonra dünyanın en butik otelinide yapsan hiç birşey olmazç bizim bu sene 13. senemiz orda... ve inanılmaz bozuldu... müşteri profili aşırı kalitesizleşti... o eskinin kaliteli müşteri kitlesinin yeni favorisi Bozcaada oldu... benimde yeni aşkım orası.. bozcadada yaparsan süper tutar... ama asos ı ıhh... o bölgeye annem çok hakim.. gittiğimizde her sorunun cevabını sana verir... nerde arsa var, nereye ne yapabilirsin vs... kendisi bizzat orda 3-4 tane insaat yaptı.. yarı müteahhit sayılır artık ;D

yeşilyurt desen.. keza orasıda öyle... neyse bu konu çoook uzun... ama oralara gittiğimizde hepsini öğreniriz...

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar butik hotel işi çok zor iştir , inanın ömrünüzü yer , sonraki seçeceğiniz hayatınızında butik olması lazım ,aynı otel gibi ,

ben 10 sene sonra filan organik tarim yaptigim kendi sebzemi meyvemi yetistirdigim, bahcemde hayvanlarim olan, mumkunse denize yada nehire yakin bir yerde yasamak istiyorum, bunun bir parcasida bir pansiyon olabilir bana zarari olmaz

Tempus' Alıntı:
ben 10 sene sonra filan organik tarim yaptigim kendi sebzemi meyvemi yetistirdigim, bahcemde hayvanlarim olan, mumkunse denize yada nehire yakin bir yerde yasamak istiyorum, bunun bir parcasida bir pansiyon olabilir bana zarari olmaz

işte anlatmak istediğim bu kürşat ondan sonraki hayatınıda , butik derken ,sakin sakin ,acele etmeden ,hayatı sindire sindire yaşayarak , keyfini alarak bu işi yapmak lazım ,bu işin sırrı müşterilerine verdiğin elektirikten geçiyor , ve bu meslekte karşılığını çok çabuk alırsın

bakalim bulent abiyle yapariz bisiler o zaman gerci o benden sonra emekli olur kesin ;D