Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,307
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
ben 10 sene sonra filan organik tarim yaptigim kendi sebzemi meyvemi yetistirdigim, bahcemde hayvanlarim olan, mumkunse denize yada nehire yakin bir yerde yasamak istiyorum, bunun bir parcasida bir pansiyon olabilir bana zarari olmaz

Sevgili Kürşad,

Allah inşallah gönlüne göre versin kardeşim . 10,15 yıl sonra buralarda hayat çekilir gibi olmayacak zaten bugün de değil ya . Hazırlıklarına başlaman lazım bende senin gibi düşünüyordum ancak kısmen gerçekleştirebildim belli bir yaştan sonra yinede buralara hem yakın hem uzak olmak zorunda kalabiliyorsun. Yani ortaya karışık örneği oluyor. Sen erken davran ve yol almaya başla 15 yıl sonra ancak istediğin kıvama gelir.Zira artik tatmin edici arazi bulmak da çok zor.
İnşallah en kısa sürede hayallarine kavuşman dileğiyle

Etiketler

Mertçim,
Çok haklısın ama yinede Assos 20 yıl dayandı , Ada da bu sürecin dahada kısa olacağını tahmin ediyorum.İnşallah öyle olmaz.

aozturk' Alıntı:
Mertçim,
Çok haklısın ama yinede Assos 20 yıl dayandı , Ada da bu sürecin dahada kısa olacağını tahmin ediyorum.İnşallah öyle olmaz.

ahmet abi valla doğru söylüyorsun... en 13 senesine şahit oldum.. ve son 5 senedir olan değişime inanamıyorum... mafya oraya bile bulaştı... ada bence daha uzun dayanır gibi sanki.. asosa göre aslında daha küçük.. yani yğzölçümü büyük ama... özellikle imar ile ilgili yasaklardan dolayı daha uzun dayanır gibi duruyor..

dünkü edirne yolculuğumdan 1-2 foto ;D ;D ;D ;D

bu arkadaşta radar ;D edirneye gidecek yada edirnede yaşayan arkadaşlara duyurulur... o beni yakalamadan ben onu yakaladım...

buda en güzel yeriiii.... ;D ;D ;D

Gunaydinlarrrr