Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,147

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ops pardon yaa,ben VTS Saxo ile karıştırdım pardon

oda vardı bende... ama 106 gti gibi değil.. onunda yürürü güzeldi.. ama xsara bi başkaydı... bak bunları buldum sadece..

amaaaaa..... bunu tek geçerim... en aşık olduğum buydu.... almadan gidersem gözüm açık giderim valla.. ;D

ama önce özlemi kandırmam lazım... ;D

ya canını pazardamı buldun ya dünyada insanlar bu sürate çıkmak için ne paralar harcıyor , bu arabalarla türkiye otobanlarında 140 la giderken bile can güvenliğn yok, araban iyi olsa bile otobanda karşına inek çıkmayacağının garantisi yok, heryer taş, çukur mıcır. artık evli barklı adamsın gaz pedalı az yukarda kalsın

abi ben bu yollarda motosiklet kullandım 2 sene... inan bana arabada çok güvenlisin.. ;D

ben iki tekerin yoldan kesildiği yerleri biliyorum...

artık basmıyorum... ben bu hızları eskiden ikinci köprü yollarında yapıyodum... artık yapmıyorum...

abi düşünsene adamlar üst clas spor arabalarda güvenliği sağlamak için bizim bu bahsettiğimiz arabaların fiyatına sirf bir lastiğe amortisör filan takıyor. Yada fren sistemi. pejo 205 mi 209 mu ne 1.9 motor gti lar vardı eskiden , araba allah ne verdiyse gidiyordu, piyasada arabadan kalmadı hepsi parçalandığı için

motorsiklet zaten türkiyede rus ruleti oynamanın başka şekli, motorsiklet kullanan tanıdıklarımın yarısı ya öldü yada orasını burasını kırdı hastanelik oldu

mertozzy' Alıntı:
amaaaaa..... bunu tek geçerim... en aşık olduğum buydu.... almadan gidersem gözüm açık giderim valla.. ;D

ama önce özlemi kandırmam lazım... ;D

Bunun aynısından benim bi kardeşimde var Mert.
Şu anda 600 plus makina ;D

bnm scirocco full değil mert abi zaten tek paket gelıyo turkıyeye sen ekstradan sanruf derı doseme falan koyabılıyosun.... tabı onları istersen 3 ay beklemen gerekiyo... istedıgın zaman test sürüşü yapabılırsın mert abi gazlamamak şartıyla ;D ;D ;D

bende istiyorum impreza ya.. ;D ;D ama hani corvette falanda olur yani... 50.000 euro ıkıncı el..

bu arada mert abi staj mıtaj hıkaye yaş geçince bazı seylerı yapamıyosun ;D ben bile ehlıyetı ılk aldıgımda yaptıgım seylerı yapamıyorum insan zamanla köreliyo ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bunun aynısından benim bi kardeşimde var Mert.
Şu anda 600 plus makina ;D

abi bunada ben sattıktan sonra makina yaptılar.. şu an sanırım 370 beygir civarında ve %50-%50 ön arka aktarma ;D

kürşadım... bütün arabalarımda yaptığım tek şey var... kısa yay ve koni amortisör.. ha birde michelin lastik... bu üçlü oldumu arabanda,direksiyonun iyiyse hiç bişeyden korkma.. ben bu subaruda sol iki lastiği parçaladım... araba yine yürüdü... ;D ;D ha birde lastik ince yanak olacak ki, patlarsa fazla denge kaybın olmayacak... tek şart patlayan lastik jantta kalırsa ;D ;D

yok ben sürmicemm... özlem ablana sürdürücem... ben alman arabası sevmem zaten...

tolgas' Alıntı:
bu arada mert abi staj mıtaj hıkaye yaş geçince bazı seylerı yapamıyosun ;D ben bile ehlıyetı ılk aldıgımda yaptıgım seylerı yapamıyorum insan zamanla köreliyo ;D

o tabi ki öyle... eskiden girdiğim makasları virajları düşününce... şu an korkuyorum mesela... ulan nasıl girmişim falan diyorum... şimdi bir kere daha düşünüyosun girim mi girmim mi diye

bu işin şakası tabide... sende fazla gazlama... bizim zamanımıza göre çok fazla gerizekalı var yollarda... ne yaptığını bilmieyen, yaptığın şeyin sonucunu kestiremeyen...