KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yok abi malesef igneada ya gelme ihtimalim cok dusuk. ama bu hafta sonu ormana giderseniz gelicem, siz gitmezseniz ben gidicem bir sekil, bu hafta istanbul icin son camur bulma ihtimali derya abilere takilirim olmazsa
yok abi malesef igneada ya gelme ihtimalim cok dusuk. ama bu hafta sonu ormana giderseniz gelicem, siz gitmezseniz ben gidicem bir sekil, bu hafta istanbul icin son camur bulma ihtimali derya abilere takilirim olmazsa
bu hafta sonu zor ihtimal bizim girme işi...c.tesi yol öncesi bakım yaptırmak istiyorum...bu işi yaptıktan sonra hafta sonu girmem, hafta içi bu işler zor oluyor..kısmetse de cuma sabahı yola çıkacağız...sen hafta sonu planını yap..Derya abilerle iyi fikir....
kumda TC > kilit tc kontrolsuz guc vermez, gereken tekere gerektigi kadar guc verir, kilit ise tum gucu lastige direk aktardigindan kendi mezarini kazdirabilir ;D
bukadar bilimsel yaklaşma olaylara kürşat abi ya ;D walla ben kumda baya faydasını gordum kılıdın en azından landın battıgı ve kazdıgı yerden gectım oda bana yeter ;D