Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,981
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

olcaytogezer' Alıntı:
olur...o zaman aksları uzatma parçası yaptırayım bari....bu arada böyle yazdığına göre gelmen kesinleşti...sevindim... :smiley: :smiley:

yok abi malesef igneada ya gelme ihtimalim cok dusuk. ama bu hafta sonu ormana giderseniz gelicem, siz gitmezseniz ben gidicem bir sekil, bu hafta istanbul icin son camur bulma ihtimali :smiley: derya abilere takilirim olmazsa

Etiketler

Tempus' Alıntı:
yok abi malesef igneada ya gelme ihtimalim cok dusuk. ama bu hafta sonu ormana giderseniz gelicem, siz gitmezseniz ben gidicem bir sekil, bu hafta istanbul icin son camur bulma ihtimali :smiley: derya abilere takilirim olmazsa
bu hafta sonu zor ihtimal bizim girme işi...c.tesi yol öncesi bakım yaptırmak istiyorum...bu işi yaptıktan sonra hafta sonu girmem, hafta içi bu işler zor oluyor..kısmetse de cuma sabahı yola çıkacağız...sen hafta sonu planını yap..Derya abilerle iyi fikir....

teşekkür ederim canım.... kum geçişi dediğin için... ;D

batacağımı sandı bu arkadaşlar ama tc sistemi hesaba katmadılar... aslan disco sanki kilit varmışcasına çıktı o kumdan ;D ;D

bende kılıt wardıda noldu aynı hızda cıktık ;D

ya çıktık mı? çıktık tolga ;D ;D

şimdi ekibin geri kalanını görücez... ilk tuzak plaj ;D

hanı batınca bız kurektle toprak atıcaktık ustune bu mert abının unuttuk bak gordunmu ;D

mertozzy' Alıntı:
teşekkür ederim canım.... kum geçişi dediğin için... ;D

batacağımı sandı bu arkadaşlar ama tc sistemi hesaba katmadılar... aslan disco sanki kilit varmışcasına çıktı o kumdan ;D ;D

kumda TC > kilit tc kontrolsuz guc vermez, gereken tekere gerektigi kadar guc verir, kilit ise tum gucu lastige direk aktardigindan kendi mezarini kazdirabilir ;D

ahanda gençlik gördünüz mü??? teknik bilgi... olm satın suzileri disco alın yaaa... yolda da sönerken şööööleee yaylana yaylana dönersiniz ;D

bukadar bilimsel yaklaşma olaylara kürşat abi ya ;D walla ben kumda baya faydasını gordum kılıdın en azından landın battıgı ve kazdıgı yerden gectım oda bana yeter ;D

bababaaaa... olm ben sonra ordan geçtim biliyosun... ama onun resmini çekmediniz ;D ;D

senın ustune ben 5 kere daha gectım mert abı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR