Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 338,803
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

abi erkek erkeğe gezide belgradın zor parkurlarındada tırmalayabiliriz

Etiketler

babababaaaaa... bizi ciddi ciddi gönderecek... ;D

bizden sıkıldıysan söleee abiii... biz kendimize başka grup buluruz... ezme bizii... ;D

küçük emrah repliği vericemde... sayfayı kapatırlar... onun nuri alçoyla bir sahnesi vardı... ;D hatırlayan varsa...

Tempus' Alıntı:
abi erkek erkeğe gezide belgradın zor parkurlarındada tırmalayabiliriz

katılıyorum.... bu arada beykozda da sıkı parkurlar varmışşş... haftaya cmt araştırma yapıcam....

red34' Alıntı:
olabilir canım sen hazırla pazar sabah yapıştırırız .... ;)

ya aslında niyetim başkada... daha bulamadım... red34 ile ilgili bişi yapıcam sana da... kafamda ki şeyi bulamadım hala... bide kürşata bir arma bulmak istiyorum... ama bu tempus olayı zorlayıcı oldu bayağı....

Mert Bey; bu sene sonuna doğru Pathfinder 2.5 niyetim var bakalım... o zaman mangal da geyiğe de geçeriz inşallah....

şu muhabbet ne sitres bırakır adam da ne dert ne tasa :smiley:

bülent abi sen hala görmedin... benim arma bu ;D

logom.jpg

Kmtn' Alıntı:
Mert Bey; bu sene sonuna doğru Pathfinder 2.5 niyetim var bakalım... o zaman mangal da geyiğe de geçeriz inşallah....

şu muhabbet ne sitres bırakır adam da ne dert ne tasa :smiley:

valla bende çarşamba oldu mu kaşıntı başlıyor... pazar olsunda gidelim diye ;D ;D

Abi mert mümkünse konvoyun 1 km arkasından gelsin tanımıyormuşuz gibi yaparız

yaw benimki belli kırmızı üstüne beyaz 34 ve arka planda da ufak bir istanbul silueti ....bu klasik olanı modernize birşey dersen yine kırmızı üstüne bir vinç modeli ve 34 eklenebilir al sana model iki dakikada aklıma gelenler......

ben balata değiştirmek için maslak sanayiye gidiyorum görüşürüz ;D

yok yokkk... ben daha çok "red34" olarak düşündüm... yazı karakterleriyle bişiler... ama dediğinde olabilir... ya bi hafta sonu cmt falan bir araya gelip çalışmak lazım... kürşaadd... sanada bişi bulmamız lazım... ama tempus çok

zorlayıcı... ??? senin aklında bişi var mı??

bu ne evladım..... ;D tanrılar cıldırmış olmalı..... :D :D artık arabaya kırmızı ışıkta şart oldu valla....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.