Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 233,156
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

RedlinE' Alıntı:
Kurşat geçmiş olsun. orhanın ordayken erkanin rubıyı gordunmu 37 var onda agzına kadar dolu olmadi erkanla bulent abiyi bulustururuz bir niyeti varsa ilk agizdan konusurlarsa ilerde gene sikinti yasamaz.
Bulent abi gene kizmissin benle bir alakasi varmi sormadan edemedim .

Evet Musahit Erkanin 37 lastikli rubiconunu gordum ve hayran kaldim. hummer H1 gibi gorunuyordu :smiley:

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Kurşat geçmiş olsun. orhanın ordayken erkanin rubıyı gordunmu 37 var onda agzına kadar dolu olmadi erkanla bulent abiyi bulustururuz bir niyeti varsa ilk agizdan konusurlarsa ilerde gene sikinti yasamaz.
Bulent abi gene kizmissin benle bir alakasi varmi sormadan edemedim .

Müco,bizim Erkan ı diyosun dimi :smiley:
Bülent abi hadi desin,hemen telefon açar gideriz yanına.
Yeterki Bülent abi bi hee desin ;D

abiler kardeşler... :D

arada atladığınız bir şey var... avukatı değilim ama bülent abi çok hard offroad yapmaktan hoşlanmıyor ki.. hoşlanıyor olsa şu anda navaraylada bir sürü şey yapar... ;D

tek kaçırdığınız detay bu bence...

Mert tabiki hayatım,sonuçta Bülent abi kendisi karar verir. :smiley:
Ama ben Bülent abinin içindeki canavarı hissediyor gibiyim ;D

Tabi bunların hepsi gülmece :D :D

mertozzy' Alıntı:
abiler kardeşler... :D

arada atladığınız bir şey var... avukatı değilim ama bülent abi çok hard offroad yapmaktan hoşlanmıyor ki.. hoşlanıyor olsa şu anda navaraylada bir sürü şey yapar... ;D

tek kaçırdığınız detay bu bence...

Mert zaten mesele yapabildikleri degil, yapamadiklari :smiley: Rubicon zaten navaranin yaptigi herseyide yapabiliyor. Getirirz bi alet kullanir bakar zaten Bulent abi denemeden almaz. begenmezsede almaz, ama adim gibi eminim Erkan in rubiconu gorunce %100 alir :smiley:

evetde erkan ciddi rakamlar harcadi o araca simdi bulent abi bu kadar para harcamişken bunu sat satarken kaybet onu al alirken kaybet birde yukle bir dunya kulfet gerek varmi iki agacin arasindan gecemiyorum diye bence bulent abinin araci gayetde sik duruyor. en kotu ıhtımale heytem abinin araci varya onun gibi bir tane hazirlanip ikinci arac olarak kullanimazmi ayni paralara denk gelir gibime geliyor.
navarada uzun yol araci hafif arazi araci olarak kalir

Bulent abinin rubicon almasinin tek sorunu var oda, onun arkasindan gidicek olan bizler ;D oncumuzde rubi olursa o gecicek arkada biz debelenicez ben size soyliyim ;D

tabi ki karar bülent abinin...

ama azıcık tanıyorsam eğer... rubide alsa, asla ağır etaplara girmez... ;D

hatta buna iddaaya bile girerim ;)

erkanım bülent abininde içinde hepimizde olduğu gibi canavar var... ama o canavarını frenliyebiliyor... ;D

mesela ben frenleyemiyorum... ;D ;D ;D

:smiley: bencede alir. adam hafta sonu bursadaydi geziyor canavar gibi demekki uzun yolda sikinti yok. Burdaki tek sikinti navaraya yapilan masraf anlatyadaki araç hala satilik on numarada araç oda

yanliz rubi işçilik acisindan feci kotu bir araç bir sene içinde butun bakalitlerden ses geliyor. Konustugum herkez aynisini soyledi.

RedlinE' Alıntı:
evetde erkan ciddi rakamlar harcadi o araca simdi bulent abi bu kadar para harcamişken bunu sat satarken kaybet onu al alirken kaybet birde yukle bir dunya kulfet gerek varmi iki agacin arasindan gecemiyorum diye bence bulent abinin araci gayetde sik duruyor. en kotu ıhtımale heytem abinin araci varya onun gibi bir tane hazirlanip ikinci arac olarak kullanimazmi ayni paralara denk gelir gibime geliyor.
navarada uzun yol araci hafif arazi araci olarak kalir

tabiki para kismini biz dusunmuyoruz onu Bulent abi bilir biz sadece konusuyoruz, ergene kari bosamasi kolay ;D Ama bana bugun bir para filan ciksa 2010 model bir arazi araci alicak olsam , 2010 defender a ve rubicona biner test eder birisine karar verirdim. 3. bir arac aklimdan bile gecmezdi

yanliz erkan başka bir araç daha aldi agir arazi için biliyosun dimi?
2010 model olarak tr ye gelenler arasinda evet ama getirebiliyosan efi motorlu bir 75 varya ilaç olurdu.

arkadaşlar hepinize tşk ederim sağolun varolun herkes bir şekilde beni kolluyor arabadan cok buna seviniyorum sağolun varolun hepinize tşk ederim.... öncelikle navara hafif ticari arac bunu kabul etmek lazım ben sonradan kaşınıp arabayı kurcalamaya başladım ve bu hale getirdim ... :D ama tahmin etmediğim şekilde araba bunuda kabullendi ... ;D ve beni bugüne kadar hiçbir yerde ve hiçbir şekilde bırakmadı tahminimden sağlam cıktı artı bütün lüksü de mevcut ne isterseniz var ....beklediğim tek şey kilitli defransiyel ...taktığımız gün dalarız en berbat parkura deneriz arabayı baktık istediğim sonucu vermiyor o zaman başka seçeneklere bakarız rubicon olur başka bir araba olur farketmez bence biraz daha bekleyip test sonuçlarına göre hareket etmeliyiz ..yoksa ben bu navaraylada ormana dalarımda sonuçta sizde benimle beraber uğraşırsınız ona üzülürüm ...araba çizilmiş kırılmış problem değil benim için .... ;) gelin hep beraber mayıs ayını bekleyelim ondan sonra sizlerinde katkısıyla bir çözüm buluruz nasıl olsa ne dersiniz.... ???

bu arada Erkanında söylediği gibi arabayı önce bir kullanmam lazım test etmek lazım ondan sonrasına bakacağız..... ;)

Nokta,son söz söylenmiştir :smiley:

Herşeyin hayırlısı abi ;)

Yaw yanlış anlaşılmasın,bi önceki mesaja istinaden yazdım,o arada bi mesaj daha atmış Bülent abi :D

Abi o zaman one bir vinc al lutfen ben sadece saglam batarsan seni cikartmayi hesapliyorum ;D vinc olursa belgradda filan heryerden cikaririz seni , orjinal tamponun icine saklanan bir vinc modeli vardir heralde senin arac icinde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR