Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,053
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

mertozzy' Alıntı:
kürşat, bu serdarın arabayı söyleyelim aytuğa...21.000 iyi fiyat???

yok soylemedim ama ben disco 2 yi malettigim fiyata satsam ben bile alirdim temiz araba eksiksiz al daga tasa vur acimadan, aldiririz onu aytuga belki :smiley:

Etiketler

günaydın arkadaşlar.... :smiley: cocuğum denizi ben sormuyorum soranlar var alaalaaaaa.... :D yer istiyorlar ne yapayım bende bir bakalım dedim ... :D bir sürü koy var çatalcadan sonra .... arkadaş tekmi gidecek çiftmi gidecek onun araştırmasındaydık.....vs vs......zaten Kürşat ta ilgilenmemiş ne yapim yani.....herneyse siz hafta sonu rotasını ne yaptınız karar verildimi bu arada bari...???

bilmiyorum abii.. akşam en son cemle konuştuk telefonda.. offroad olsunda neresi olursa olsun dedi ;D ;D

o yüzden kaptan sensin... sen sölicenn... oylicaz... gidicez... ;D ;D

ewt bülent abi.. şöle sıkı bı parkur olsunda neresi olursa olsun.... ;D

ooooo... olcayto beyy... nerelerdesiniz yawww...??? özlettiniz kendinizi... sessiz sessiz arabayıda bitiriyormuşsun... ;)

anlaşıldı o zaman hedef saklıcennet ...şile deki göle gidiyoruz orada da dalıyoruz orman içine debelenmeden sonra hedef darlık baraj gölü kenarında yiyenbilir muhabbeti.......buluşma noktası yine migros önü saat 8.30 hareket saati 8.45 kahvaltı gözlemecilerde gerisi de yukarıdaki programdır.bilgilerinize veee tabiki liste rica edeyim.... ;)

ya evet yaaaa.... en az 2.5 falan motor isteyen bir yer olsun.... ;D ;D

1- bülent - ayşe
2- mert - özlem
3- olcayto - gülden
4- cem - ayça
5- tolga - gevher
6- kürşat - ???
7- ??

7 numarada burak var ama kesin mi dğeil mi bilmiyorum???

bülent abi sen bu arada ahmet abiyide bir arasan.. karstan beri hiç görünmüyoır ortalıkta ;D

günaydın arkadaşlar, 1 saat sonra yine sanayideyim...akşam 9 da çıktım...bu Maslak sanayi gerizekalı bir yer...bizim Bostancı hiç böyle değil....giden arkadaşlar bostancıya gelin işleriniz daha çabuk hallolur...adamlar yemek, çay molası - namaz 'dan çalışmaya fırsat bulamıyorlar....dün öyle olunca söylendim...çalışmakta ibadettir, kaza namazı denilen bir şey var diye..ondanda geciktirmiş olabilirler...neyse yine akşama kadar oradayız... :-[ :-[

yaw motor gücü diyorsunuz heyecan diyorsunuz sonrada ora böyle şura böyle diyorsunuz karar verin.... :D ha batmak istiyorsanız tolga nın rotası var ama yarı yoldan dönüş var...2.cisi iski yanından rota var orasıda beykoz tarafına cıkar son rotada şile göl rotası ...yok oda olmazsa riva dan ormana dalış 3-5 koy geçiş deniz kenarında kafa dinlemece ...yeter bu kadar rota karar verin....Olcayto klardeşim özlettin kendini ... ;)

benim arabada maslak sanayide bilsem dun arardim olcayto abi, bende gitsem olur bugun aslinda ama gidip sanzumani acik gorucem sonra biticek aksama kadar napicam ;D cumartesi en gec benim arabayi sorunsuz alabilirsem pazar gelicem bende

ben batmaya varım... mazeretsiz ;D ;D çekmeyede çekilmeyede... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,617
Kayıtlı Üye Sayımız
166,914
Kaydolan Son Üyemiz
rocky05

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR