Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,204
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

mertozzy' Alıntı:
abi valla yaptıralım... ben artık deliricem yoksa... her sabah 5.30 -6.00 gibi ağrı ile uyanıyorum... çok fena yaa...

adi doktorlar 3 tane mr çektrdiler... sonuç: stresten... yuh dedim yaaa... napıcaz... cevap yok.. ;)

klasik... tıppın yeni cevabı bu... bişeyi bulamazlarsa stresten oluyor hemen... ;D

dedım ya ure asıdı bırıkıyor kasların arasında bak ınan bende sabah 6 ,,7 de kalkıyordum agrıylan sımdı tık yok valla sadece 15 gun duzenlı spor yap anında goreceksın faydasını aksam kaba popoluk yapma gel basla hamam saunada yaparız

Etiketler

Tempus' Alıntı:
MR da bişey çıkmadıysa fıtık değil o zaman, benimde yüzmem lazım belim için ama eve yakın bir yer bulmam laızm , ve önce yüzme öğrenmem lazım ;D

kürşat sana en yakın yüzeceğin yer sanırım bostancıda var... adını unuttum.. ama yanyolda... güzel ve temiz bir yerdir...

cemtascioglu' Alıntı:
dedım ya ure asıdı bırıkıyor kasların arasında bak ınan bende sabah 6 ,,7 de kalkıyordum agrıylan sımdı tık yok valla sadece 15 gun duzenlı spor yap anında goreceksın faydasını aksam kaba popoluk yapma gel basla hamam saunada yaparız

yok gelicem olmm... salı günü göz taraması vs işlerini de hallettim... sorun yok artık... direk beraberiz... ama bana herif 1 ay en az sadece yüzme verdi... onada uyuzum.. alet basmak istiyorum ben yaaa :-[

tolgas' Alıntı:
Otobanda yakalamiyim ozaman seni arazinin hıncını alırım ;D

tolga bu arada senin şükrü full paket mi?? özlem ablana o arabadan almak istiyorum.. oda istemiyor ;D full paketse bir ara kullandıralımda, bende kandırmış olurm.... temmuz ağustos gibi değiştireceğim onun arabasını...

mertozzy' Alıntı:
yok gelicem olmm... salı günü göz taraması vs işlerini de hallettim... sorun yok artık... direk beraberiz... ama bana herif 1 ay en az sadece yüzme verdi... onada uyuzum.. alet basmak istiyorum ben yaaa :-[

en ıyı spor yuzmedır aslında omuz sırt kasıda yaparsın bacakda ve eklemlerıne hıc zarar vermezsın

Sporların şahı yüzme kesinlikle...

Mert yapma artık,artık evli barklı adamsın, şu 210 ları felan bırak ... ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Sporların şahı yüzme kesinlikle...

Mert yapma artık,artık evli barklı adamsın, şu 210 ları felan bırak ... ;)

abi o arabaya binince ister istemez oluveriyorrr... ;D

mesela discoyla giderken öyle sorunlarım olmuyorr....

mertozzy' Alıntı:
abi o arabaya binince ister istemez oluveriyorrr... ;D

mesela discoyla giderken öyle sorunlarım olmuyorr....

Sen yinede basma o kadar,bırak 30 dakka sonra var varacağın yere ;)

Hoş,diyene bak diyicen ama,ben yinede söyliyim ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Şşşşş 206 GTI, 250 yapmazzzzzz aloooooo ;D

yok bundan önce citroen xsara vts m vardı... ;) ;) ;) 2.0... bilirsin onları... oda deli makinaydı... 306 gti makinası vardı üstünde

bu bassa o kadar üzerinde sağlam civata kalmaz ;D

mertozzy' Alıntı:
yok bundan önce citroen xsara vts m vardı... ;) ;) ;) 2.0... bilirsin onları... oda deli makinaydı... 306 gti makinası vardı üstünde

bu bassa o kadar üzerinde sağlam civata kalmaz ;D

Mert,o makinanın son dişli oranı neydi ya ::smiley:

Evet biliyorum,ben onlara yürüyen tabut diyorum ;D
Ama asfaltta felan hafiflikten dolayı,çok can yakan bi makinaydı o makina ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Mert,o makinanın son dişli oranı neydi ya ::smiley:

Evet biliyorum,ben onlara yürüyen tabut diyorum ;D
Ama asfaltta felan hafiflikten dolayı,çok can yakan bi makinaydı o makina ;)

yok be abiii.... 1.200 kg.. arkalar rotlu dingildi... yanlış hatırlıyosun... bir ara fotosunu bulursam koyarımmm...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,841
Kaydolan Son Üyemiz
Yollarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR