Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,872
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgas' Alıntı:
ben kaplatıcamda ne renk yapsam die düşünüyorum hala tam karar veremedım
sen sağa sola çokça tek başına giriyorsun, kaybolduğunda bulunman kolay olsun diye turuncu - siyah yap bence ;D...güzel olur...

Etiketler

sarı yapım bide ustune taksı tabelası koyım ;D

yaw marmarayı halledelim ondan sonra sıra ege ye de gelir arkadaşlar.... :D bizim ana hatlar bitsin hayırlısı ile gerisi kolay daha elde hazır olan 3 rota var haberiniz ola.......

tolgas' Alıntı:
sarı yapım bide ustune taksı tabelası koyım ;D
acayip iş yapar, özellikle kemerburgaz taraflarında, havası geldi, millet sevgilisini alıp manzaralı, kuytu yerlere girip saplanıp kalacaklar büyük çoğunlukla...onlar bile arabanın tüm masrafını çıkarır... ;D

kaplama işi sakat hele sizin gibi gözü yere yakın araçlarda sürekli çamura oturup sürterek geçiyorsunuz o kapı altları ilk sürtmede atar.

sen öle dıyosan doğrudur bülent abi ;D

sonra satarken problem oluyo en guzelı kaplatırım begenmezsem gerı donusu war zaten bzım arabalar cıft renk yan marspıyel kısımlar plastık oraları kaplatmıcam ondan sokulme gıbı bı problemde olmaz dıe dusunuyorum

yok cnm estafurullah ..... ama genelde suziler alçak bizimkilere göre ve Kürşat ın dediği gibi risk teşkil ediyor......bu iş pazar günü acıklamalı gösteririm .... ;D

tolgas' Alıntı:
sonra satarken problem oluyo en guzelı kaplatırım begenmezsem gerı donusu war zaten bzım arabalar cıft renk yan marspıyel kısımlar plastık oraları kaplatmıcam ondan sokulme gıbı bı problemde olmaz dıe dusunuyorum

o plastik kısıma kadar kaplatırsan sorun olmaz evet

plastık kısımlarıda boyatıcam 10 numara olur dıe dusunuyorum ama bakıcaz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

SON KONULAR

Geri