Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,288
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar... :smiley: cocuğum iş var güç var çalışıyoruz değilmi... ;) ama msj olursada atlıyoruz sayfaya.... ;D

Etiketler

bu ara sitede genel olarak bı sessızlık hakim ;D

ya ben ortalığı kızıştırmıyorum ya.. ondandır.. :p

yok bülent abi bende bu ara yoğunlaştım.. ciddi ciddi ankaraya gelemeyecektim. bugün bir tane işim onaylandı... ikinciside yarın onaylanacak.. sanırım bir süre atölyeden çıkamayacağım ;D

Mert,gelemdiğin için üzüldüm
İşler yoğunlaştığı için sevindim güzel kardeşim.
Kekşe benimde işler yoğunlaşsada bende gelemesem :D

Mert,bi duaya çık be hayatım,belki çat diye araç yağar ... :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Mert,gelemdiğin için üzüldüm
İşler yoğunlaştığı için sevindim güzel kardeşim.
Kekşe benimde işler yoğunlaşsada bende gelemesem :D

Mert,bi duaya çık be hayatım,belki çat diye araç yağar ... :D

abi allah hepimize bol iş bol para versin..... inşallah bugün kapından içeri müşteri yağar... ;)

tolga msn e gelsene...şu bilgisayar işini bağlayalım... ;D

önce iş cocuğum... ;D oradan para kazanarak off-road yapıyoruz biliyorsun onun içinde calışmaya devammmm..... :D

maşallah hepimizde bir iş yoğunluğudur gidiyor:smiley: "iş olmazsa aş olmaz" geyik olmaz, gezi olmaz ....

Mert; bilgisayar konusunda destek ve ihtiyaç olur ise (Tolga'yı bilmiyorum ne iş yapıyor... ) yardımcı olurum...

Kmtn' Alıntı:
maşallah hepimizde bir iş yoğunluğudur gidiyor:smiley: "iş olmazsa aş olmaz" geyik olmaz, gezi olmaz ....

Mert; bilgisayar konusunda destek ve ihtiyaç olur ise (Tolga'yı bilmiyorum ne iş yapıyor... ) yardımcı olurum...

abi sağolasın... ajanstan kalma mac G5 im var.. onu satıyorum... bide epson pro 4800 printerım var satılık... konu oydu yani ;D

Arkadaşlar,
Ankara için alışveriş ortak mı yoksa herkes kendine göre mi alışveriş yapacak?

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar,
Ankara için alışveriş ortak mı yoksa herkes kendine göre mi alışveriş yapacak?

orda cihan abiler mustafa abiler bi yemek organizasyonu yapiyor sanirim ama , onun disinda herkes basinin caresine bakicak gibi gorunuyor.

ac kalacagimizi sanmiyorum :D

Eğer öyle bişey olucaksa,boşuna kavurma işine girmiyelim... ::smiley:
yazık yani,yenmiyicekse yazık :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:

ya kavurma isi filan niste kampda aksam yemegi organizasyonu hep birlikte olabilir, cihan abiler biseyler konusuyordu sor onlara

Kürşat asistanlığını yapar ;D tripotunu taşırım ;D

Kavurmanın yeri ayrı kardeşim.
Ayrıca ctesi öğlen, ctesi akşam, pazar sabah toplam 3 öğün yemek yenmeyecek mi?

CDM-SUBARU' Alıntı:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR