Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,067
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

arkadasslar evet mert ben tolga hepımız bırbırımızı dusman goruyorduk ki neyse once bır kac yere soktuk mert kardesımızı baktık olmadı dedıkkı b planı aldık ıstıranca ormanının dıbıne ındık ve ıste orada doga anayla basbasa kaldık dısko vıtara savası doga ana savasına dondu ıste o an tolga ben mert sankı 3 muz dunyanın en ıyı kankası olduk mezburen butun dusmangılın bıttı an oldu resımler gelıyor kankaların

Etiketler

yenı konu açıcaz ama bır ıkı resım koyayım fıkrınız olsun bunlar mertı nerde batırılız kesıflerı ıdı

DSC04323.jpg

DSC04391.jpg

DSC04858.jpg

DSC04340.jpg

DSC04374.jpg

cem senin ıphone de benim kum resimler var sanırım... onlarıda sakla... yeni isimde onlarıda koyalım...

kürşat bu arada sana şu kadarını söyleyeyim.. ormanda girdiğimiz yerlerde bir kıısım yollar vardı... ama sanırım en son 20 sene önce falan araç geçmiş... yol kapalı olduğıu olduğu için ciddi inişler ve çıkışlar yaptık. ve aramızda gittiğimiz yolun nereye gittiğini bilen tek kişi yoktu... ;D

ama kesin bir daha girmek istiyorum. ilk etabı yaptık... ikinci etabıda çıkartık tüm ekibi götüreceğiz. ilk etap yaklaşık 4 saat sürdü..

neye benzediğini sana şöyle anlatayım.. hani şu yunanlıların land rover gezisi videosu vardı ya... aynen öyleydi... beklyin... çok yakında... yaklaşık 2.000 tane foto ve 20 tane videomuz var ;D ;D ;D

merakla bekliyorum :smiley:
bizde 2 metrelik kanalda koca toyota vx80 i yan yatirip sonra 2 metrelik cukursan iki aracin vinci ile cikarttik ;D

manda yatagi seklinde bir bataklik gecisi yaptik,

gece kampda olanlari kimse hatirlamiyor ;D

ve tek bir şey daha diyebilirim ki... doğa ana ile olan savaşımızda suziler ve disco güçlerini ispat etti... araçlar kadar pilotlar ve co-pilotlarda ispatladı...

çamurlar, su geçişleri, dere yatakları, dik iniş ve çıkışlar...

en güzel kısmıda kemerburgaz gibi devamlı araçların geçtiği yollar olmamasıydı... ;D ;D

ve asla gittiğimiz yolun yerin çıkacağını bilmeden gittik.. ;D ;D

gerçek bir camel trophy oldu ;D

ben sadece tek bir foto koyacağım... fikir vermesi açısından ;D

bu yol olmadığı için girdiğimiz dere yatağından... cem kardeşim şamzuman katili olacak bir kayanın önümden çekmeye çalışıyor ;) ;)

DSC_0637.jpg

tmm olm... başka koymayın ;D ;D bu kadarı heyecanlandırmaya yeterli... ;D

baaaaaakkk.... ;D

olm saydım valla.... 4 kere kurtarmışım sizi... açtırmayın ağzımı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR