red34' Alıntı:valla cem haklısın .... ;D arka koltuklar bir işe yaramıyor nasıl olsa hem bahaneyle fazla adamda almayız makinaya....![]()
red34' Alıntı:valla cem haklısın .... ;D arka koltuklar bir işe yaramıyor nasıl olsa hem bahaneyle fazla adamda almayız makinaya....![]()
red34' Alıntı:yok canım neden ayıp olsun Tolga...hoşgeldin....... valla bu koltuk işi sardı beni cocuklar....biraz calışma yapalım ..... en fazla tabure koyabiliriz arkaya... ;D
mertozzy' Alıntı:bu arada aytuğun araba bitmek üzere... yarına yeni discomuz aramızda olacak..
şimdi ben stickerlarını hallediyorum... telsiz bağlandı.... tüm yürür aksam gözden geçirildi..
bir kaç arıza vardı.... onlarıda yaptırdık... birazdan da dal telini takıcam kardeşimin... sonra fotosunu yayınlayacağım burda...
haydi hayırlısı olsun ;D ;D ;D
red34' Alıntı:vedeeee bol çamurlu günlerde bizlerle beraber kullansın diyelim.... ;D
red34' Alıntı:herhalde birlikteyiz Aytuğ...bir sürü program var yavaş yavaş hepsine gideriz yeterki keyfimiz sağlığımız yerinde olsun......
![]()
red34' Alıntı:yaw Kürşat ne alemsin ha.... ??? bizimle iğneada ya gelmiyorsun kapadokya gezisine işaret koyuyorsun ne iş.....hayrola bizden sıkıldın galiba.... ???