Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,714
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Her suzüye bir disco düşüyor şimdi 2 mizle başedemiyorlardı 3. geldi ;D
Burakda tyt yi satsa aslında onada yakışır bir disco ;D ;D ;D

Etiketler

al iste japon arabası düz yolda gidemiyo ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=_YQlXwJ7mr4

:smiley:
kürsatım sağolasın..
kameraman arkadaşım emrah ile projeyi hayata geçirelim sizi çook rahatsız edicem:smiley:
hepinizi meşhur da edicem siz görürsünüz:smiley:
tek mert'in arabayı çıkartmam tv'ye:smiley::smiley:

aracım olmasa da ben de artık gönülden lr ciyim:smiley:

Serkan Merhaba,

Bizim Kars' Okul yardım projesinden malzeme geldimi sana , bir ara konuşuldu sonra ne oldu merak ettim. :smiley:

zapatista' Alıntı:
kürsatım sağolasın..
kameraman arkadaşım emrah ile projeyi hayata geçirelim sizi çook rahatsız edicem:smiley:
hepinizi meşhur da edicem siz görürsünüz:smiley:
tek mert'in arabayı çıkartmam tv'ye:smiley::smiley:

aracım olmasa da ben de artık gönülden lr ciyim:smiley:

her zaman hazırım kendi adıma

WRC'den birkaç görüntü... seslerini duyunca fırladım balkona, Ofis ten çektim...

fazla hız yağpınca cezayı yemişler ;D polis eskortu ile hepsini parka bağlamaya götürüyorlar ;D ;D

KMTN8916.jpg

KMTN8918.jpg

KMTN8920.jpg

KMTN8922.jpg

sayfaya bakarmısınız ya.... ??? yarışlar bile bizim sayfamızda anında yayınlanıyor.... ;) daha ne olsun hizmet budur işte..... ;D

Valla kars ısı güme gitti
beni arayan soran olmadı
Sedat la ara ara konuşuyoruz ama konudan bahsetmedik
bı de ben önerdim arkadaslara kar olmalıydı Kars a kar olmadan arazi araçları ile gidip bu malzemeyi dagitmak bence trenle goturmekten daha sıradan
keske o arazi araçları koydeki okula giderken mahsur kalma tehlikesi geçirseler canlı yayınlar baglansalardi:(
hem yapılan özel duyarlılık ornek alınır hem de gezenbilir tanitilirdi:smiley:
saglık olsun

zapatista' Alıntı:
Valla kars ısı güme gitti
beni arayan soran olmadı
Sedat la ara ara konuşuyoruz ama konudan bahsetmedik
bı de ben önerdim arkadaslara kar olmalıydı Kars a kar olmadan arazi araçları ile gidip bu malzemeyi dagitmak bence trenle goturmekten daha sıradan
keske o arazi araçları koydeki okula giderken mahsur kalma tehlikesi geçirseler canlı yayınlar baglansalardi:(
hem yapılan özel duyarlılık ornek alınır hem de gezenbilir tanitilirdi:smiley:
saglık olsun

valla zaten o işin televizyonculuk kısmı işe göre çok zayıf kaldı. otistik çocuklar yararına kamp yaptık ankarada oda kamera bile yoktu geçen hafta.

sen bişeyler planlayınca bana söyle ben organize edeyim :smiley:

red34' Alıntı:
sayfaya bakarmısınız ya.... ??? yarışlar bile bizim sayfamızda anında yayınlanıyor.... ;) daha ne olsun hizmet budur işte..... ;D

her türlü güncelin ve geyiğinde içinde olduğu günlük gibi bir yer oldu burası :smiley: sayfa rekor kırar bu gidiş ile...

günaydın arkadaşlar.... :smiley: Cem hayrola çoşmuşsun.... :D sataşma hissediyorum yaw biz uzaktan akraba sayılırız .... ;) ama batmanında zevki tartışılmaz ....ben batsam sizde çekseniz keşke.... ;) ama bir türlü batamıyorum .... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR