Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,960

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

;D ;D ;D

bu arada bülent abi... takım taklavat işini allediyoruz aytuğla... başka bizden istediğin bişi var mı???

yok cocuklar ellerinize sağlık.... ;) sadece ben bir takviye kablosu alıcam istasyondan gecici olarak başka da aklıma gelen birşey yok..... 3 günümüz daha var nasıl olsa birşey olursa söylerim ....

Mert hayırlı olsun,dinoya soktunmu makinayı,benzinlide dizel kadar artış alamıyosun çünkü,merak ettim :smiley:

bnm arabada var takviye kablosu bulent abi

red34' Alıntı:
yok cocuklar ellerinize sağlık.... ;) sadece ben bir takviye kablosu alıcam istasyondan gecici olarak başka da aklıma gelen birşey yok..... 3 günümüz daha var nasıl olsa birşey olursa söylerim ....

abi bende 2 tane takvıye kablo mevcut ıstersen alma gerek yok.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Mert hayırlı olsun,dinoya soktunmu makinayı,benzinlide dizel kadar artış alamıyosun çünkü,merak ettim :smiley:

baba ne dinosu ;D ;D chipi kendime taktım... sigarayı bırakmak için ;D ;D ;D ;D

asfaltta bi problemı yok sadece saga sola donerken tık tık tık tık ses yapıyo onuda camı acmazsan duyamıyosun. yanlız işi bişlen birine taktır mutlaka boşluğunu iyi vermezse saga sola dönerken kilit açmıyo. bnmkının ii veremedıler boşlugunu bu hafta götürüp tekrar ayarlatıcam

tolgas' Alıntı:
asfaltta bi problemı yok sadece saga sola donerken tık tık tık tık ses yapıyo onuda camı acmazsan duyamıyosun. yanlız işi bişlen birine taktır mutlaka boşluğunu iyi vermezse saga sola dönerken kilit açmıyo. bnmkının ii veremedıler boşlugunu bu hafta götürüp tekrar ayarlatıcam

e kilit açılmazsa arabanın arka kaymıyormu :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR