Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 236,463

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

olcaytogezer' Alıntı:
sağol Cem, sende olmasan adamdan sayılmayacağız....bizim başımız kel mi..uleynnnn

senin başın kel değil abicim... sen sakin aklıbaşında insansın... ondan senle uğraşmıyoruz... yoksa saymamak ne demek.. sen benim abimsin... ;D ;D ;D

teşekkurler

ooooooo 006.jpg

ooooooo 003.jpg

ooooooo 004.jpg

ooooooo 012.jpg

Tünaydın arkadaşlar

Uzun uzun cumartesi günü gece ormanda mahsur kaldığımı anlattığım blog uctu sadece resimler çıktı:smiley:

Cem saol kardeşim zaten sen olduktan sonra benim korkmama sebep yok....evelallah sen bana yol açarsın ormanda...... ;) işte bu sebepten ötürü senide ormanlardan sorumlu devlet bakanı yapıyorum..... ;D

red34' Alıntı:
Olcayto ya mı dedin sen Mert.... ???

evet abicim... suzukili diye beni sallamıyosunuz falan dedin... ;)

imkansız dedim bende.... onu tanımamak unutmak ne mümkün??? ;) ;)

arkadaşlar mayıs programı ile ilgili olarak ne düşünüyorsunuz .. ??? 2 mayıs belli ondan sonra asos ve çanakkale gezileri var biliyorsunuz ve bu rotalar hep 2 günlük yada cuma akşamından cıkılacak rotalar ...bununla ilgili fikirlerinizide duymak istiyorum .... asos tahminimce haziran başına kalıyor hadi bakalım konuşmaya başlıyalım .....ben sıralama yapayım isterseniz.... 2 mayıs yalıköy/ıstranca.... mayıs sonu yada haziran başı ASOS..... aralarda da zaten sağa sola gideriz....öncelikli olarak nereye gitmek istiyorsunuz... ???

kaptan, mayıs sonu mantıklı bir seçim... en azından havalar ısınmı olacak. ama cuma akşam çıkmak gerekecek. yol 450 km. ya direk asos yapıcaz.. biraz deniz biraz gezi yapacağız. yada olcaytonun daha önceden dediği gibi.. cuma gece çanakkale, cmt şehitlik ve cmt asos yatış... ama yorucu olduğunu belirteyim.. arada tatil olacak bir zaman varsa 3 günlük program yakışır. ;D ;D

yada araç sayısını azaltacağız... yani her araçta 2 aile modeli... ;)

yok canım herkes kendi arabasıyla gelir gerek yok....çanakkale programı ayrı bir rotadır onu karıştırmayalım bence......sizlere asıl sürprizim eylül ve kasım aylarında olacak....eylülde 4 gün kasımda tam 10 gün program var veeee ben çalışıyorummmm...... ;D ASOS için ortak bir tarih belirlememiz lazım .....buyrun dinliyorum sizleri.............

gezilerimiz eşli Aydın bey....gecen seferde söylediğim gibi grup kararı olarak 8 arabayla sınırlıyız onun için kusura bakmayın .....yanlış anlamalara sebep olmak istemeyiz......bu aldığımız karar yaptığımız deneme gezilerinde olur olmaz hareketlerde bulunanları görünce kesinleşti .....

abim...

o zaman haziran başı yapalım.... bu arada tarihi kesin şimdiden kesinleştirelim... ben bugünden kalacak yer organizasyonunu yapayım...

kalacak yer, cmt gece eğlencesi ve sabah kahvaltı organizasyonları benden.... gezdirme senden kaptan ;D ;D ;D

bence sen ön arastırmalara başla Mert.....ne nerede ne kadar ... ;) ona göre bir yol haritası cıkarırız.benim aklıma gelen ASOS a giderken gece off-road u yapalım derim sabaha kadar kaybolur kaybolur debeleniriz.... ;D ve bence bayada zevkli olur cocuklar ne derler acaba.... ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri