Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,167
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

discovery bagajında jenaratör, 15 kişilik gölgelik, motorlu testere, 5 kişilik katlanır koltuk, 20 lt buzdolabı taşıyanlar için ideal biz light light takılalım boşverin ;D

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
arkadaslar cok guldum ya
kursat kardesımde bos araba almadı oyle suzukı yok on arka arb arabada ne ararsan var saysam destan olur ama ne dıyeyım suzukı cekılır ;D ;D

hahahaha Cem senin t-shirtünü bile hazırlamıştır Mert ;D ;D ;D

yok abı sen arabayı sattın tadı kaçtı olayın bulaşmam artık

evet evet cem kardeşi,m.... suzi çekilir tshirt ün, tepe lamban ve sirenin benden sana hediye... ;D ;D ;D

Kürşad, Cem hayırlı olsun arkadaşlar. Kazasız belasız kullanın inşallah.
Şaşırttınız bizi. Özellikle sen Cem.
Kürşad doğru yolu buldu da sen niye kendini yaktın?

evetttttt arkadaşlar bugün MERT kardeşimizin doğum günü .... ;) kendisine NİCE MUTLU YILLAR diliyorum en kötü günü hep böyle olsun yanaklarından öpüyorum kendisini...İYİKİ VARSIN VE İYİKİ ARAMIZDASIN KARDEŞİM...... :D

?AMPANYA.jpg

VEEE BALONNNNN.gif

hepinize teşekkür ederim... iyiki sizde varsınız... güzel bir doğum günü kutlamasıydı... ama aranızdan sadece cem bana hediye verdi... ama hepinizin adına hediyesini kabul ettim ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR