Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 335,311
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bızım suzukılerdede war ama cok kısa ;D a4 önlü arkalı yetiyo ;D

Etiketler

ba
tolgas' Alıntı:
bızım suzukılerdede war ama cok kısa ;D a4 önlü arkalı yetiyo ;D

ramazan aracta okadar ozellık varkı tabıkı ansıklopedı olucak suzukıde ne var manuel kılıma ac kapa bırde merkezı kılıt dogru a4 yeter bencede detaylı acıklamada on sayfada kafıdır ;D ;D damarıma basma basarım

Tempus' Alıntı:
çok yakında bir disco 1 imiz daha olabilir ;D ;D ;D

hayırlısı dıyerım
bıde abı benım koltuklar type aracın yedek anahtarı nezaman verıcen yaw bugun yarın dıscomu alcaksın gene kursat suzukı cok guzeldı bence degıstırme o arac efsane ya bıde cok yapılı cok guzel yazık edersın bence bakma sen bızım sozlerımıze maksat muhabbet olsun kızdırma olsun suzukı bır numara degıstırme bence

arazide srs ışığım yandı demede ;D abı sızde okadar sıstem mıstem warda nıe kılıt takıyosunuz ozaman kılıt takınca o sıstemlerın hıcbırı calısmıcak zaten ;D gereksız bısı yanı ;D kürşat abı noldu kesmedı suzukı galıba ;D ben ayna mahrutılerı değısıcem sımdı performans eskı haline geri dönücek senınkınede yapalım ıstersen

tolgas' Alıntı:
arazide srs ışığım yandı demede ;D abı sızde okadar sıstem mıstem warda nıe kılıt takıyosunuz ozaman kılıt takınca o sıstemlerın hıcbırı calısmıcak zaten ;D gereksız bısı yanı ;D kürşat abı noldu kesmedı suzukı galıba ;D ben ayna mahrutılerı değısıcem sımdı performans eskı haline geri dönücek senınkınede yapalım ıstersen

canım tc control yetmedı yerde acıcaz kılıtı yanı agır offroad da lazım cıvcıvım

cemtascioglu' Alıntı:
hayırlısı dıyerım
bıde abı benım koltuklar type aracın yedek anahtarı nezaman verıcen yaw bugun yarın dıscomu alcaksın gene kursat suzukı cok guzeldı bence degıstırme o arac efsane ya bıde cok yapılı cok guzel yazık edersın bence bakma sen bızım sozlerımıze maksat muhabbet olsun kızdırma olsun suzukı bır numara degıstırme bence

abi ne zaman istiyorsan bana uğrayabilirsen vereyim ama işler yogun bir yere gidemiyorum .

Suzukiyi zaten satmadan disco 1 alıcam böyle giderse. suzukiden çok memnun kaldım sadece disco 2 den sonra daha ufak ve daha güçsüz. Ben ucuz bir disco 1 alıp 12-13 000 e yavaş yavaş toplamayı planlıyorum. Belkide 2 si birden durur birisine hülya birisine ben bineriz ;D

tolgas' Alıntı:

yok suzuki beklediğimden daha iyi, şehirdede geziyorum arazidede yapmadığım kalmadı. Ayna maruti bende düşünüyorum ama yerli ayna maruti fazla ses yapıyormuş taktırma dedi bazı dostlarım. İthal orjinal filan birşey bulursak yaparım bende.

Benim discovery 1 planım discovery 2 aldığımdada vardı, hatta aytuğun aldığı aracı ben alıcakdım satmakdan vazgeçmişti sahibi. Discovery 1 i daha çok uzun yol ve expedition aracı gibi düşünüyorum. Çok modifiye edip ağır araziyede girer hale getirmeyebilirim

beccenın getırttıgı ayna mahrutıler garantili 2 sene sonra ötme yapsa bıle yenısıyle degıstırıyo kürşat abi bende ona taktırıcam

tolgas' Alıntı:
beccenın getırttıgı ayna mahrutıler garantili 2 sene sonra ötme yapsa bıle yenısıyle degıstırıyo kürşat abi bende ona taktırıcam

valla garanti veriyorsa bende yaptiririm tolga, çünkü tek sorun ötme diyorlar, araçdan soğutur seni ötme yaparsa diyorlar.

ama ayna maruti değişiminin en çok etkisi asfalttayken oluyormuş, arazide low a alınca zaten çok fark kalmıyormuş

nasıl fark kalmıyo kursat abı suanki lowdan 2 kat daha güçlü low oluyo ;D asvaltada suankınden cok daha güçlü oluyo takan arkadaslar otobanda 140 ları rahat goruyoruz dıyolar

tolga aslında becce rol cage de yapiyor bu araçlara hem çok şık oluyor hem güvenli. Eğer uzun süre kullanmayı kafaya koyarsan ve standarta çevirip satmayacaksan roll cage işinide konuşmak lazım. Bir kere laızm olur belki ama hayat kurtarır

tolgas' Alıntı:
nasıl fark kalmıyo kursat abı suanki lowdan 2 kat daha güçlü low oluyo ;D asvaltada suankınden cok daha güçlü oluyo takan arkadaslar otobanda 140 ları rahat goruyoruz dıyolar

tolga bu mantıksız. Ayna maruti değiştiğinde ya düşük devirleri güçlendirip arazide düşük viteslerdkei gücünü arttırır, bununla beraber max süratinden kayıp edersin.

yada tam tersini yaparsın.

öyle mucizevi birşey yok hem aracın düşük viteslerini güçlendirip hemde max süratini arttıran. olsa keşke herkes direk takar :smiley:

suzukide 5. vites hiçbir işe yaramıyor ;D 4 le 4000 devirlerde 110 a filan çıkıyorum 5 e atiyorum araç 110 da gitmeye devam ediyor yada 105 e düşüyor ;D belki marutti değişimi o problemi çözerse 5. vitesde işlevsel olursa dediğin olabilir ;D

yok kürşat abı satmaktan vazgectım bugun tekrar kullanınca arabamı zaten ;D ama rollcage yaptırmayı dusunmuyorum bıtek aynamahrutı bıde snorkel takıcam devam edıcem... yenı araba alıp dunyanın vergısını verıcegıne bunun keyfini sürmek daha mantıklı geldı bana daha yenı yaptırdım okadar paraya yazık olcak bıraz eskitelim dimi?

kürşat abı son suratın dusmuyo cunku lastıklerı buyuttun... suan aslında lastıklerı buyuterek son suratı arttırdık sımdı ayna mahrutıyı buyutup eskı halıne getırıcek biz mehmet becce abıyle baya konustuk son suratın dusmuyo yanı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR