Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 255,171
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
hadi bakalim takda sonucu bende merak ediyorum :smiley:

bu arada bu suzukiyi 4H da kullansak surekli 4 ceker yol tutus dahami iyi oluyor? ve yakit cok farkediyormu?

yoksa ben surekli kicim kaya kaya gezicem , zevkli oluyor ama islak yolda kisin filan sakat is ;D
yağışlı ve şehir içi karlı yollarda 4H'nin avantajı tartışılmaz Kürşad, kışın 2-3 gün kar yağdığında ben kullandım aracı, millet Bostancı sanayi-E5 arasındaki o küçük yokuşlarda bile kalırken oynaya oynaya geçtim...ama sürekli her koşulda 4H kullanmak en başta yakışı arttırıyor, muhakkak motor içinde birşeylerinde zamanla değişmesi gerekiyordur.....

Ama , bu tip arazi vitesi ayrı araçların avantajı iki çekerle gitmesi..bu da yakıt tasarrufu demek...olmadı sana 150-200 kilo kurşun ağırlık alırız, tek kullanırken onları arkaya koyarsın... ;D ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
ilginç ama bnm arabada gazada asılsam öle bi tepkı vermıyo demekkı düz vites farkı.... motor kendını zor taşıyo su anda patinaj cekmeye gücü yok ;D

valla bende beklemezdim bu arabadan boyle bisey ama, daha once 2 ceker binek oto cok kullandim, hicbirisi gaza basinca donerken kici atmiyordu, bu direk atiyor gazi koklersem ;D hele zemin islaksa hic sansi yok birka ckere oldu zaten egsoz da ses cikartiyor millet bakti garip garip bu araba ne suzuki ise icinde ne var acaba gibi ;D ;D ;D

allahdan off road da camurda yanlamalara kontra vermeye cok alistik hemen toparlayip devam ediyorum ;D

discovery de ayni seyi yapmayi bilerek deniyordum zevk icin atmiyordu TC sistemi devreye giriyordu cok zevksiz araba hicbisi yaptirmiyor ;D ;D ;D

Kürşad bu gidişle senin suzi kıza talip çok çıkacak ;D

arkadaslar saroz da hem off road yapacak hem denize girecek hemde kamp yapacak bir yer arıyorum. Kaybolmadan nokta atısı yapabılmem ıcın yardımcı olacak kımse var mı

AYDINAKTUG' Alıntı:
arkadaslar saroz da hem off road yapacak hem denize girecek hemde kamp yapacak bir yer arıyorum. Kaybolmadan nokta atısı yapabılmem ıcın yardımcı olacak kımse var mı

aydin o bolgeleri genelde dalis yapanlar iyi bilir

RedlinE' Alıntı:
mert naptın aldınmı o kuçuk kameradan ?

yok abi... o işle ilgili daha gelişmiş bir noktaya doğru geldik... yakında yapacağız sanırım... ;D

bakalım süpriz.. şu an dif kilitlerle uğraşıyoruz...

RedlinE' Alıntı:
Arada girmek iyi oluyomuş canim lafini caldim kardeş özür
selam bu arada her keze
mert naptın aldınmı o kuçuk kameradan ?

abi bu arada sana ne sorucam yaa... senin bu stepne tavandaya... aracın dengesini bozdu mu? ağırlık merkezi açısından... mesela eskiden 35 derece yan yatıyordun da hala 35 yatabiliyor musun yoksa 30 da mı kalıyorsun? bende stepneyi yukarı almayı planlıyorumda....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri