olcaytogezer
Zirve
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri
Ama , bu tip arazi vitesi ayrı araçların avantajı iki çekerle gitmesi..bu da yakıt tasarrufu demek...olmadı sana 150-200 kilo kurşun ağırlık alırız, tek kullanırken onları arkaya koyarsın... ;D ;D
yağışlı ve şehir içi karlı yollarda 4H'nin avantajı tartışılmaz Kürşad, kışın 2-3 gün kar yağdığında ben kullandım aracı, millet Bostancı sanayi-E5 arasındaki o küçük yokuşlarda bile kalırken oynaya oynaya geçtim...ama sürekli her koşulda 4H kullanmak en başta yakışı arttırıyor, muhakkak motor içinde birşeylerinde zamanla değişmesi gerekiyordur.....Tempus' Alıntı:hadi bakalim takda sonucu bende merak ediyorum
bu arada bu suzukiyi 4H da kullansak surekli 4 ceker yol tutus dahami iyi oluyor? ve yakit cok farkediyormu?
yoksa ben surekli kicim kaya kaya gezicem , zevkli oluyor ama islak yolda kisin filan sakat is ;D
Ama , bu tip arazi vitesi ayrı araçların avantajı iki çekerle gitmesi..bu da yakıt tasarrufu demek...olmadı sana 150-200 kilo kurşun ağırlık alırız, tek kullanırken onları arkaya koyarsın... ;D ;D