Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazık sıze ya hep böle başkalarının başarılarına seviniyosunuz ;D her hafta bızım rakibimizi tutuyosunuz sizin işinizde zor ;D FENERBAHÇEM her maçta böyle oynasında varsın yenilsin.... maçı sattınız diyenlere kapak olsun... ayrıca ben şahsen 3 buyukler ve tranbzon dısında bır anadolu takımının şampıyon olmasına cok sevindim keşke 6S bayragı yerıne bursa bayragı koysaydınız daha anlamlı ve güzel olurdu herkeze ii aksamlar
arkadaslar tum fenarbahce camiası ıcın cok uzgunuz gecmıs 0lsun dılıyorum ayrıca macı seyrederkende cok uzuldum ;D ;D
bu arada rmz bey uzulduk yaw arkadaslar mert ve aytug kardeımız bayragı koyarken cok uzgunduler sadece adet yerını bulsun dıye yaptılar aglıycaklardı nerdeyse valla dayanamadım bende yardım ettım arkadaslara ;D ;D