Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,150

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın.... ama cem abının basına hep bu gelıyo... ;D ne zaman bırını batırmak istese kendısı batıyo ;D ;D ;D

BİZİM LANDCILAR BİRAZ SARSILMIŞLAR .... ;D kaldıkları yerde bir avuc çamur ya ....giriş açıları yanlış bence ne dersin Olcayto.... ???

valla kaptan.. kaldığım yerde çekilen fotoya iyi bakın... ;)

arka sol tekerleğim havada... ki sağ tekerleğimin durumuda aynıydı.. arka tamponum oturdu. bende öylece kalakaldım ;D ;D

neyse oda tuzu biberi oldu...

ama bu arada ne kadara manyaklık yapacak yer varsa yine yaptık cem kardeşimizle... ;D ;D

red34' Alıntı:
BİZİM LANDCILAR BİRAZ SARSILMIŞLAR .... ;D kaldıkları yerde bir avuc çamur ya ....giriş açıları yanlış bence ne dersin Olcayto.... ???
abi , bir durumun 1000 tane bahanesi olabilir...elektrikler kesikti çalışamadım, yağmur yağdı kaydım, muz kabuğu atmışlar kaydım, cebim delikti düşmüş, amuda kalktım başıma kan doldu, çok içmiştim hatırlamıyorum....böylece çoğalır..... ;D ;D.. ama bir özürü olur...BATTIK !!!!!!...sağ olsun arkadaşımız da bizi çekti...bu kadar ve bitti.....Mert oğlan olsunlar, ......mü yesinler ;D ;D

yok abi ben arb falan takmıyorum, bu kadar paraya gerek yok...kemerburgazda bir köylü 50 liraya traktörle çekiyormuş...taktıracağıma en az 80 kere çektiririm kendimi alt tarafı....80 kere de batarsam tabi... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
yok abi ben arb falan takmıyorum, bu kadar paraya gerek yok...kemerburgazda bir köylü 50 liraya traktörle çekiyormuş...taktıracağıma en az 80 kere çektiririm kendimi alt tarafı....80 kere de batarsam tabi... ;D ;D

ahaahahahaaa.... abi buna direk katılıyorum... ;D

yapın kardeşim yapın ben gitmeseydim aynısını yapardım .... ;) uymayın siz bu dedikoduculara..... ;D ;D işin keyfini cıkarmaya devam...... ;) benim oyum sizlere..... ;D

evet abi, ben de bu konuda hemfikirim seninle....işin keyfini çıkarmak....girdiğin yere, arkadaşlar ben batmaya girdim ..battım...sonra da çekildim, açım yanlıştı biliyorum ama amacım batmaktı, sonra yön ve giriş açımı değiştirip tekrar denedim ve çıktım...diyebiliniyor mu???

Tolga ve Gevher'in yazdıkları, 3 kere denenmiş, her seferinde batılmış.....bu nedir ????

Açıklayıcı bilgiler bekliyoruz..... 8) 8)

red34' Alıntı:

abi bu iki discocu onden gidiyordu, ben dedimki bakin sagda bizim daha once battigimiz yer var, deneylim orayi, ama dikkat edin gozle bakinca cok kolay gecilirmis gibi gorunuyor, inip bir bakalim dusgun bir yerinden gecelim, yoksa feci batariz gorundugu gibi kolay bir gecis diil dedim. Sanki ben dememisim gibi sagli sollu bodozlama girdiler ve sonucda bu oldu ;D ;D ;D

orasi garip bir yer 1 metre su akiyor ama dibi komple kil, o 1 metreye ayaginla abs beline kadar gomuluyorsun, arac batmadan on tekerleri karsi kiliya attin attin, yoksa imkansiz kilit filan ise yaramiyor.

bülent abi senin araba kac binde kac model

Bülent abi,
benim cuma günü izin alma işim tehlikeye girdi, beklenmeyen acil işler çıktı. Sanırım bizim Asos işi yatıyor. :'( :'(
Abi cezam neyse razıyım, önce iş biliyorsun, ekmek parası. Kendi işin olmayınca izn konusunda bağlı olyorsun ve böyle şeyler olunca ayrılamıyorsun. Birde benim işi yapan başka kişi yok, yani tekim, böyle olunca birine sen hallet de diyemiyorsun.
Kısacası kaldık burda.

canın sağolsun Burak...önce iş diyelim o zaman senin yerini iptal ediyoruz doğrumudur.... ???

Maalesef doğrudur abi, anlayışın için teşekkürler.
Akşam bir kadeh de benim için için. :'(

red34' Alıntı:
canın sağolsun Burak...önce iş diyelim o zaman senin yerini iptal ediyoruz doğrumudur.... ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR